Enschedese webwinkel Specishops opnieuw verhuisd


ENSCHEDE, 20170328 -- Het Enschede bedrijf Specishops is in 2017 voor de 3e keer in 5 jaar tijd verhuisd. Jeroen Boeve, eigenaar van het bedrijf, begon het ooit als bijbaantje tijdens zijn studie. Inmiddels werken er 4 mensen in zijn bedrijf en verwerkten ze in 2016 meer dan 10.000 orders.

Het bedrijf bestaat slechts 5 jaar, maar heeft al 3 verhuizingen achter de rug. Via verschillende eigen webwinkels verkopen zij producten als verpakkingsmateriaal, led verlichting en fitness artikelen. Deze producten worden, indien besteld voor 23.59 uur, de volgende dag al afgeleverd bij de klant. Omdat het aantal producten dat ze aanbieden elk jaar blijft groeien, en ze al deze producten zelf in voorraad houden, hebben zij in 2017 opnieuw moeten verhuizen.

Echte specialisten door specifiek aanbod
Specishops verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, niet een heel breed assortiment, maar richt zich juist op specifieke productgroepen. Bij alle producten worden geïmporteerd en bij fabrikanten ingekocht. Hierdoor kunnen zij de verkoopprijzen van hun producten laag houden en zijn zij vanwege de nauwe contacten met fabrikanten altijd op de hoogte van nieuwe innovaties. De producten slaan zij zelf op in hun magazijn. Sinds februari van dit jaar is dit magazijn gevestigd op het bedrijvenpark Josink Es in Enschede.

Producten ook steeds vaker afgehaald
Het bedrijf levert niet uitsluitend via internet. Steeds vaker zien zij dat bestelling die online geplaatst zijn, nog dezelfde dag door de klant worden opgehaald. “Een zoektocht naar een bepaalde product begint steeds vaker online. Wanneer consumenten uit de regio zien dat wij in Enschede zijn gevestigd en het mogelijk is om bestellingen ook af te halen, besluiten zij steeds vaker om langs te komen. Zij hebben hun product dan direct binnen, en kunnen in onze showroom de rest van ons assortiment bekijken,” aldus Jeroen.

Alle bestellingen binnen 24 uur afgeleverd
In de avond worden alle bestellingen die geplaatst zijn, in het magazijn verwerkt. De pakketjes worden vervolgens door verschillende pakketvervoerders opgehaald. Sinds kort is het zelfs mogelijk om op een bestelling nog dezelfde dag af te leveren. Wanneer er gekozen is voor deze ‘same-day delivery’, wordt de bestelling in de middag opgehaald door een koeriersdienst. Deze koeriersdienst levert het pakket vervolgens in de avond af. De consument betaalt hiervoor een kleine vergoeding, maar heeft het product dan ook super snel in huis. Handig bijvoorbeeld wanneer er voor mogen een verhuizing gepland staat en er toch te weinig verpakkingsmateriaal is ingekocht.


Deel: ' Enschedese webwinkel Specishops opnieuw verhuisd '
Lees ook