Ingezonden persbericht

Enterasys Networks breidt Vertical Horizon switching-lijn uit

Twee nieuwe hoge-capaciteitswitches bieden hoogwaardig prijs/prestatieniveau in combinatie met gebruiksgemak en betrouwbaarheid

Woerden, 3 september 2001 - Enterasys Networks, aanbieder van veilige, beschikbare en mobiele zakelijke communicatie-infrastructuuroplossingen, verbreedt haar Vertical Horizon-lijn met de toevoeging van twee nieuwe netwerkswitches. Zowel de VH-2402-L3 als de VH-8TX1MF stand-alone switches bieden volledige ethernet-switching met een hoge capaciteit voor kleine tot middelgrote backbone-applicaties. Daarnaast bieden ze een hoogwaardige en directe verbinding met het eindstation.

De nieuwe VH-2402-L3 is een zeer snelle Layer 3 Ethernet-switch met een vaste configuratie en 24 RJ45-poorten voor 10/100Base TX-verbindingen. Daarnaast heeft deze switch één optioneel slot voor 1000BaseSX/LX- of 1000BaseT-uplinkmodules. De Layer 3 Ethernet-switch is het eerste product in de Vertical Horizon-familie, dat Layer 3-routeringsfaciliteiten op alle 24 poorten en uplinks mogelijk maakt. Het biedt geïntegreerd beheer per unit en kan worden geconfigureerd en beheerd via Telnet of console, of via op het web gebaseerde beheertools. Door de implementatie van IP-statische routes, IGMP en geplande ondersteuning voor 802.1x biedt de VH-2402-L3 prestatie- en beveiligingskenmerken die normaal alleen mogelijk zijn in duurdere switching-producten.

De VH-8TX1MF is een achtpoorts 10/100-switch die een multimode fiber-uplink mogelijk maakt. Hierdoor is deze switch de ideale oplossing voor multidwelling units. Dit nieuwe product omvat ook geïntegreerd beheer en convergente ondersteuning voor tijdsgevoelige applicaties als spraak- en videostreaming met een instelbare prioriteitsafhandeling volgens de IEEE 802.1p-standaard.

"Deze twee nieuwe switches bieden een zeer hoog prestatieniveau op alle poorten en kwalitatieve kenmerken waardoor ze kunnen worden geintegreerd in kleine tot middelgrote netwerken. Hierdoor vergroten ze de schaalbaarheid van oplossingen binnen de Vertical Horizon-reeks", zegt Ken Kogut, Product Marketing Director Switch Products van Enterasys.

Enterasys Networks
Enterasys Networks (NYSE: ETS) is een nieuw type onderneming dat een eenduidige marktfocus combineert met een krachtige technologische achtergrond voor de levering van communicatie-infrastructuren aan grote ondernemingen. De netwerkhardware en -software van Enterasys bieden vernieuwende beveiliging, beschikbaarheid en mobiele oplossingen die voorzien in de behoeften van Global 2000-ondernemingen. Deze oplossingen worden gecombineerd met hoogwaardige diensten en ondersteuning. Enterasys is gevestigd in Woerden en heeft haar hoofdkantoor in Rochester, New Hampshire (VS). Enterasys werd door CIO Magazine betiteld als 'Company to Watch in 2001'. Bezoek voor meer informatie www.enterasys.com.

Voor meer persinformatie:
Enterasys Networks
Steven Jacobs
Telefoon: 0348 - 486 777
E-mail: steven.jacobs@enterasys.com

Lammers van Toorenburg PR
Claire Westerhof / Julia Vonno
Telefoon: 030 - 656 50 70
E-mail: claire@lvtpr.nl / julia@lvtpr.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Enterasys Networks breidt Vertical Horizon switching uit '
Lees ook