Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

EO zoekt aanstaand bruidspaar met CF

05-06-2002
In 2003 start de Evangelische Omroep met een nieuw programma, De Weddingplanner. In het programma worden bruidsparen met een bijzonder verhaal gevolgd tijdens de voorbereidingen voor het huwelijk. De EO denkt hierbij ook aan een bruidspaar van wie één van beide CF heeft.

De Weddingplanner zal gepresenteerd worden door Marc Dik, bekend van het EO-prgramma Jong. In tien afleveringen neemt Marc de rol van weddingplanner op zich. Gedurende de voorbereidingen van het huwelijk leert de weddingplanner het bruidspaar kennen. Zo probeert hij ze te adviseren, mee te helpen en zorgt hij voor een aantal verrassingen. Aan de vooravond van de 'mooiste dag van hun leven' kijkt hij samen met het paar terug en vooruit.
Voor het programma worden toekomstige bruidsparen gezocht met een bijzonder verhaal: mensen die harder hebben moeten werken voor hun liefde, bij wie de liefde niet vanzelfsprekend was. Kortom, mensen die rond hun 'jawoord' wel wat hulp kunnen gebruiken. Presentator Marc Dik wil hen helpen om iets te realiseren wat ze zelf niet kunnen. Het gaat hierbij om immateriële wensen.

De EO zou voor het programma ook graag in contact komen met een bruidspaar van wie één van beide CF heeft. De beslissing om te gaan trouwen, zal voor die mensen toch meer impact hebben, en het zal voor hen een zwaardere beslissing zijn dan voor anderen. De bedoeling van het programma is om te laten zien dat leven met CF ook veel kwaliteit kan hebben. Het moet dus een positief programma worden over leven met CF, ondanks de impact van de ziekte.

Bruidsparen die zich voor het programma aan willen melden, kunnen in contact treden met Caroline de Munck. Zij is redactrice van producent SkyHighTV. Maar je kunt natuurlijk ook eerst contact met de NCFS zoeken om even van gedachten te wisselen over deze oproep.

De contactgegevens op een rij:

Jacquelien Noordhoek, contactpersoon vanuit de NCFS tel: 035 - 64 79 257
e-mail: info@ncfs.nl

Caroline de Munck, redactrice van producent SkyHighTV SkyHighTV
Naarderstraat 84
1211 AM Hilversum

tel: 035 - 62 63 000
fax: 035 - 62 63 010
e-mail: caroline@skyhightv.nl

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving

Deel: ' EO zoekt aanstaand bruidspaar met CF '
Lees ook