Ingezonden persbericht


EPSON KIEST VOOR PRIDE PR
Baanbrekende productintroducties vragen om proactieve PR-aanpak

Amsterdam, 16 augustus 2011 - Epson, wereldleider op het gebied van beeldvorming en innovatie, brengt per augustus 2011 zijn PR-activiteiten voor de Benelux onder bij PR bureau Pride PR. Met een aantal baanbrekende introducties op stapel is een proactief PR-beleid noodzakelijk. Epson ziet in Pride PR een goede samenwerkingspartner op dit vlak. Pride PR maakt ter optimalisatie van lokale media-aandacht en kwaliteit in België gebruik van de expertise van strategisch partner Mindshake.

"Epson is in de Benelux met name bekend om zijn consumentenoplossingen.Terwijl we in de zakelijke markt totaaloplossingen bieden. Denk aan businessprinters, projectoren, scanners, kassa-systemen en groot formaat printers. Om deze boodschappen voor het voetlicht te brengen hebben we voor Pride PR gekozen. Het bureau heeft een uitgebreid persnetwerk en een proactieve instelling", aldus Sander Bosman, marketing manager bij Epson.

"Wij zijn zeer verheugd om wederom een A-merk als Epson te mogen verwelkomen. Epson is overal aanwezig, van printers, tot ingebouwde apparatuur in kassa's tot projectieschermen. De veelzijdigheid van het merk maakt het tot een gevarieerd account en daarmee een echte uitdaging", aldus Robbert Minderhoud, directeur van Pride PR.

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van beeldvorming en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur. De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 75.000 werknemers in 100 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 2.400 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.875 miljoen euro voor het boekjaar 2009. www.epson-europe.com

Deel: ' Epson kiest voor Pride pr '
Lees ook