Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor mevrouw Suzanne Tummers

Mevrouw Suzanne Tummers, directrice van het Familiehuis Daniel den Hoed heeft uit handen van burgemeester Ivo Opstelten de Erasmusspeld ontvangen. Mevrouw Tummers heeft deze gemeentelijke onderscheiding gekregen vanwege haar jarenlange inzet voor en betrokkenheid bij het Familiehuis Daniel den Hoed Familiehuis. De Erasmusspeld ontving zij tijdens het gala sponsorfeest in het Hilton in Rotterdam.

Suzanne Tummers is sinds 1990 betrokken bij Familiehuis Daniel den Hoed. In 1990 kwam zij in dienst van de Stichting Familiehuis Daniël den Hoed. De bouw van het Familiehuis was toen net begonnen. Vanaf het begin was Suzanne Tummers al zeer nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het huis. Als directrice heeft zij ook een belangrijke rol in de fondsenwerving. Mede dankzij haar enorme inzet en betrokkenheid en enthousiasme is het Familiehuis geworden wat het vandaag de dag is. Al meer dan twaalf jaar biedt het huis onderdak en opvang aan familieleden en partners van kankerpatiënten die behandeld worden in de Daniël den Hoed kliniek. Voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de zorgverlening en behandelmethoden is essentieel voor de Daniël den Hoed kliniek. Het Familiehuis neemt in die zorg en dienstverlening een belangrijke plaats in.

De Erasmusspeld wordt uitgereikt aan personen die zich op sociaal, cultureel, sportief of economisch gebied gedurende een lange periode van jaren verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving.

Het gala sponsorfeest in het Hilton was de afsluiting van de wervingsactie Helpende handen hebben we genoeg. Geld niet!

Zoekwoorden:

Deel: ' Erasmusspeld voor mevrouw Suzanne Tummers '
Lees ook