Ericsson


- P E R S B E R I C H T -

Rijen, 23 juli 2001

KlAAR VOOR DE TOEKOMST MET DE NIEUWE ERICSSON GPRS-TELEFOON MET BLUETOOTH: DE T39M

Eind maart demonstreerde Ericsson de T39m op de CeBIT in Hannover en nu is hij ook in Nederland verkrijgbaar. Met de Ericsson T39m biedt Ericsson de consument een toekomstvaste mobiele telefoon die toegang geeft tot het nieuwe GPRS netwerk en de Bluetooth technologie.

De Ericsson T39m (triple band GSM 900/1800/1900) is een klein en aantrekkelijk toestel, dat door GPRS (General Packet Radio Services) en High Speed Data (HSCSD) zeer geschikt is voor snelle mobiele internetverbindingen en gegevensoverdracht.

Het ingebouwde modem zorgt voor een always-on verbinding met het mobiele internet, directe bezorging van e-mail, supersnelle internettoegang en efficiënte mobiele verbindingen met bedrijfs-netwerken.

Middels de ingebouwde, draadloze Bluetooth-technologie kan de T39m communiceren met een Bluetooth Headset, laptop, PDA (Personal Digital Assistant) en andere apparatuur welke de Bluetooth-technologie ondersteunt. Dit gebeurt via een radioverbinding in plaats van een kabelverbinding. Deze technologie is door alle grote computer- en telecombedrijven overgenomen als toekomstige standaard voor draadloze verbinding tussen apparaten.

De stand-by tijd van de Ericsson T39m bedraagt 300 uur (12 dagen) en de spreektijd 11 uur. Daarnaast beschikt de mobiele telefoon over Personal Information Management (PIM) applicaties zoals een agenda, adresboek, taakoverzicht en andere innovatieve functies. De T39m heeft ook een WAP 1.2.1 browser, die toegang geeft tot duizenden informatieve en interactieve internetdiensten.

Ericsson heeft al jarenlang een leidende rol in technologie. Hierdoor geeft zij vorm aan de toekomst van mobiel- en breedband internet communicatie. Ericsson levert innovatieve oplossingen in meer dan 140 landen en werkt nauw samen met de grootste communicatiebedrijven ter wereld.


- Einde persbericht, noot voor de redactie -
Zie ook onze website: https://www.ericsson.nl/perskamer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Monique Mols, Account Manager Pers, Ericsson Telecommmunicatie BV Tel. 0161-249873; E-mail: monique.mols@etm.ericsson.se

Deel: ' Ericsson GPRS-telefoon met bluetooth de T39m '
Lees ook