Erik de Vlieger nagelt justitie en minister Donner aan de paal


NIJMEGEN, 20060830 -- In zijn nieuwe column die vandaag verschijnt op www.nieuws.nl stelt Erik de Vlieger dat hij kan bewijzen dat hij door justitie bewust als lokaas is gebruikt. Hij houdt minister Donner verantwoordelijk voor het grote onrecht dat hem en zijn familie is aangedaan. Dit maakt hij in niet mis te verstane woorden duidelijk in zijn wekelijkse bijdrage als columnist van nieuws.nl.

Ook nodigt hij het Nederlandse journaille uit om de hardheid van de bewijzen die hij hiervoor bezit bij hem te komen controleren.

Al vanaf 2002 is zijn naam beschimpt en is hij naar eigen zeggen bewust in de "foute" hoek geplaatst.

Maar De Vlieger zou de Vlieger niet zijn als hij het erbij zou laten zitten. Vandaag dient dan ook een kort geding tegen justitie om zijn onschuld aan te tonen.

Het is opmerkelijk dat justitie gister inging op de beweringen van de Vlieger in een artikel in de Telegraaf. Hierin doen zij de zaak af met een excuus dat de indruk van bagatellisering wekt.

In eerdere columns waarnaar in de nieuwe column wordt verwezen is door Erik de Vlieger al meerder keren aangegeven en voorspeld wat nu bewaarheid lijkt te worden.


Deel: ' Erik de Vlieger nagelt justitie en minister Donner aan de paal '
Lees ook