Ernst & Young kiest Oracle Internet Procurement

De Meern, 5 augustus 1999 – Ernst & Young zal Oracle Internet Procurement toepassen als voorkeursoplossing voor e-business procurement. Ernst &Young biedt Oracle Internet Procurement aan via haar Oracle Service Line en Supply Chain Practice, maar ook als integraal onderdeel van haar Strategic Sourcing-consultancy-activiteiten. Daarnaast krijgen klanten in een speciaal kenniscentrum trainingen en informatie over het in kaart brengen en stroomlijnen van procurement-processen en Oracle Internet Procurement. Toepassing van e-Procurement kan aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

De Strategic Sourcing Practice van Ernst & Young is opgebouwd uit het ontwikkelen, de implementatie en het programmabeheer van sourcing-strategieën ter vermindering van procurement-kosten. Oracle Internet Procurement is momenteel de enige oplossing die effectieve ondersteuning biedt voor de volledige procurement-levenscyclus (planning, inkoop en betaling) van ondernemingen uit alle marktsegmenten: van producenten en distributeurs tot dienstverleners en overheidsorganisaties. De oplossing biedt intelligente procurement, strategische inkoop, certificering van leveranciers en management, volledige procesautomatisering, op het Internet gebaseerde services en uitgebreid content-beheer. Oracle Internet Procurement is aangevuld met geïntegreerde oplossingen van gespecialiseerde content-ondernemingen als TPN Register LLC en Requisit Technology, Inc. Met deze gecombineerde oplossing zijn al goede resultaten geboekt. Een gemiddelde klant kan bij het toepassen van het strategische sourcing-programma al binnen twee jaar rekenen op een kostenreductie van 10 tot 20 procent op de inkoopkosten.

“De procurement-oplossing van Oracle is de meest geïntegreerde oplossing op de markt”, zegt Brad Calahan, Global Leader Oracle Service Line bij Ernst & Young. “Oracle Internet Procurement dekt het volledige strategische inkoopproces. Voor business-to-business e-commerce biedt Oracle een allesomvattende oplossing waarmee ondernemingen zich op de toekomst kunnen voorbereiden.”

Theo Rinsema, Marketing Directeur bij Oracle Nederland, zegt over de samenwerking met Ernst & Young: “Met deze combinatie van kennis, vaardigheden en producten kunnen ondernemingen uit alle industrieën hun inkoopprocessen stroomlijnen en worden non value-added activiteiten en kosten teruggedrongen.”

Voor Oracle-productinformatie kunt u bellen met het gratis informatienummer 0800-0827

Oracle Corporation
Oracle Corporation is ’s werelds grootste leverancier van software voor informatiemanagement en is, met een jaarlijkse omzet van bijna $ 9 miljard, de op één na grootste softwareorganisatie ter wereld. Oracle levert ERP-applicaties, databases, applicatieservers, tools en Business Intelligence-producten met de daaraan gerelateerde consultancy, opleidingen en support services. Oracle heeft vestigingen over de gehele wereld, in meer dan 145 landen. Vanuit haar kantoor in De Meern bedient Oracle met ruim 1000 medewerkers de Nederlandse markt. Informatie over Oracle is te vinden op www.oracle.nl

Meer informatie voor de redactie:
Oracle Nederland BV Lammers van Toorenburg PR
Monique Potters Emile Voogt
telefoon 030 669 9853 telefoon 030 656 5070
fax 030 669 9926 fax 030 656 5473
e-mail mpotters@nl.oracle.com e-mail emile@lvtpr.nl

Deel: ' Ernst & Young kiest Oracle Internet Procurement '
Lees ook