ERNST AND YOUNG

Ernst en Young combineert subsidiegroep Andersen..............

Ernst & Young Nederland combineert
subsidiegroep Andersen met eigen afdeling

ROTTERDAM, 30 JULI 2002 Ernst & Young Nederland heeft met het overstappen van 44 medewerkers de activiteiten van Andersen Grants & Incentives gecombineerd met haar eigen subsidiegroep en daarmee haar activiteiten op het gebied van subsidieverwerving en advisering flink kunnen uitbreiden. Ook in andere Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk zijn de subsidiegroepen van beide organisaties inmiddels samengevoegd.

E&Y Adviesgroep Subsidies en Andersen Grants & Incentives gaan voortaan verder onder de naam E&Y Grants & Incentives, licht partner Dick Lubberhuizen, eveneens afkomstig van Andersen, toe. We beschikken daarmee over een subsidiegroep waarvoor in totaal zo n 60 mensen werken. Daarmee zijn we in staat onze klanten nog beter te bedienen.

Volgens Gerard Harder, partner van de oorspronkelijke subsidiegroep van Ernst & Young, is deze samenvoeging een belangrijke stap vooruit in het streven van Ernst & Young klanten ook internationaal te kunnen bedienen. Hierdoor zijn we nu ook in staat internationaal georiënteerde klanten van subsidieadvies te voorzien. Daar is grote vraag naar.

Jan den Hartog, bestuursvoorzitter van Ernst & Young, toont zich bijzonder ingenomen. In één klap krijgen we een groep met een enorme hoeveelheid aan kennis op het gebied van subsidies. We hebben nu nog meer deskundigheid in huis om met een breed scala aan diensten nationale en internationale klanten van Ernst & Young te helpen en te adviseren bij het aanvragen van subsidies.

Noot aan de redactie

Zoekwoorden:

Deel: ' Ernst & Young Nederland combineert subsidiegroep Andersen met eigen .. '
Lees ook