ernst & young sluit licentieovereenkomst voor cool:gen

"COOL:Gen belangrijk voor transitie naar e-commerce"

AMSTERDAM, 20 maart 2000 – Ernst & Young Consultants en Sterling Software BV hebben een licentieovereenkomst gesloten voor het software-ontwikkeltool COOL:Gen. Hiermee wil Ernst & Young Consultants de COOL:Gen-kennis onder haar adviseurs vergroten en daarmee aan advieskracht winnen.

Aanleiding is dat steeds meer grote adviesklanten van Ernst & Young Consultants werken met COOL:Gen.
"COOL:Gen stelt onze klanten, waaronder de ABN AMRO Bank en de Belastingdienst, in staat e-commerce- of andere, grote transactieverwerkende toepassingen te ontwikkelen vanuit een verzameling bedrijfsgegevens", zegt Jan Willem Pauw, adviseur en partner bij Ernst & Young Consulting. "Voor onze klanten vervullen wij een gidsfunctie naar het e-commerce-tijdperk. Om deze functie goed te kunnen vervullen, passen wij toonaangevende technologieën toe. COOL:Gen hoort daar bij, met name nu het de Java-proxytechnologie heeft geïncorporeerd."
"COOL:Gen is sterk bij het realiseren en integreren van bedrijfskritische transactieverwerkende systemen, een voorwaarde voor succesvolle transitie naar e-commerce. Dat zijn juist de omvormingstrajecten waarin Ernst & Young Consulting steeds vaker adviseert en wordt gevraagd een daadwerkelijke oplossing te leveren". .

.Ernst & Young Consulting Ernst & Young Consulting is actief op het gebied van management-consultancy. In het verlengde van de basisdisciplines kent Ernst & Young Consulting tal van specialismen, waaronder edp-audit, interimmanagement, 'security´-management en dienstverlening op het gebied van documentaire informatiesystemen. Ernst & Young Consulting is als maatschap van besloten praktijkvennootschappen onderdeel van Ernst & Young, dat in Nederland met 5500 medewerkers, verspreid over 50 kantoren een omzet van bijna ƒ 1,2 miljard realiseert. Meer informatie biedt de bedrijfswebsite op www.ey.nl.

Sterling Software Sterling Software is een toonaangevende aanbieder van software en diensten ten behoeve van applicatie-ontwikkeling, business intelligence, informatie-management en systems management. De onderneming behoort tot de twintig grootste software-ondernemingen wereldwijd. Sterling Software heeft inmiddels 20.000 klanten voorzien van haar producten en diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dallas, V.S. en de 3800 medewerkers werken verspreid over 90 vestigingen wereldwijd. In februari heeft Sterling Software aangekondigd dat het wordt overgenomen door Computer Associates International, Inc. (NYSE:CA).

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@sterling.nl of bellen naar nummer: 020 - 6614111

Deel: ' Ernst & Young sluit licentieovereenkomst voor COOL:Gen '
Lees ook