Politiebericht Eindhoven e.o. 12-09-2001
2e persbericht 12 september 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole
Op de Airbornelaan is woensdag tussen 7.30 en 14.00 uur een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 27 bonnen uitgedeeld voor het negeren van het rode licht, te hoge snelheid bromfiets, niet dragen autogordel, niet of onjuist dragen helm, geen bromfietscertificaat en onjuiste plaats op de weg.

Helmond: Man met vals paspoort
Woensdagmiddag rond 12.40 uur is in het belastingkantoor aan het Stationsplein een 18-jarige man uit Bulgarije aangehouden. Hij probeerde daar met een vals paspoort een Sofi-nummer te krijgen. De man is overgebracht naar het politiebureau en overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

Beek en Donk: Ernstig gewonde bij aanrijding
Bij een aanrijding tussen een personenauto en een trekker met oplegger, woensdag om 10.45 uur op de N279, is de 27-jarige Groningse bestuurder van de personenauto ernstig gewond geraakt. Hij is op de intensive care van het Elkerliek ziekenhuis opgenomen. De man reed vanuit de richting Veghel over de N279. Door onbekende oorzaak kwam hij op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht. Een trekker met oplegger met een 34-jarige man uit Geldrop achter het stuur kwam hem tegemoet gereden en kon hem niet meer ontwijken. De personenauto kwam frontaal in botsing met de trekker, ging over de kop en bleef ondersteboven liggen. De bestuurder moest door de brandweer bevrijd worden. Een inzittende van de personenauto, een 31-jarige man uit Amsterdam, raakte licht gewond. Hij werd ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

Beek en Donk: Diefstal handtas
Dinsdagavond rond 21.45 uur is van een 40-jarige vrouw uit Beek en Donk haar handtas gestolen. Zij maakte een ritje in een kermisattractie op de kermis aan de Koppelstraat. De vrouw had daar haar handtas in een bak gelegd ter bewaring. Na het ritje bleek dat de handtas verdwenen was. In de tas zat een portemonnee met daarin meerdere pasjes, een gsm, make-up spulletjes en ongeveer honderd gulden.

Westerhoven: Verkeerscontroles
Woensdagmorgen is op de Provincialeweg een verkeerscontrole gehouden. 121 voertuigen zijn gecontroleerd. 21 bestuurders kregen een bon voor: 9x overtreden snelheid; 8x autogordel; 2x negeren van een stopteken en 2x het niet tonen van de vereiste papieren.

s Middags is op de Heijerstraat een snelheidscontrole gehouden. Hierbij zijn 15 bekeuringen voor het te hard rijden uitgeschreven. De snelste reed 83 km/u, terwijl 50 toegestaan is. Er is geen telling van het aantal gecontroleerde voertuigen gehouden. Een bestuurder werd bekeurd omdat hij de autogordel niet droeg.

Deel: ' Ernstig gewonde bij aanrijding in Beek en Donk '
Lees ook