Ingezonden persberichtEROTIC FANTASY 2006... PRIMEUR IN ZOETERMEER

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober a.s. organiseert Eurodisc in samenwerking met Forum Entertainment de eerste editie van 'Erotic Fantasy 2006' in Zoetermeer. De meest erotische beurs van Nederland heeft voor haar primeur 'SilverDome Zoetermeer' als locatie gekozen. Dit vanwege de centrale ligging, goede bereikbaarheid en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

'Erotic Fantasy 2006' is een erotische lifestylebeurs, waar alles te verkrijgen is op het gebied van erotiek en lifestyle. Voor hem en haar! Sexy lingerie, lak/leder/latex kleding, schoenen & laarzen, massage-olie, speeltjes, films, SM-artikelen, erotische kunst, tattoo's, piercings, hairextensions, cosmetica, nagels, fotostudio, bodypainten en nog veel meer. Naast de stands is er een hoofdpodium met diverse spectaculaire strip-acts en zeer opwindende shows van de allerbeste artiesten uit heel Europa. Daarbij zijn er veel spannende items, zoals het ongevenaarde intiem theater met Kim Holland, hot rock 'n' roll met 'the scandals', 'Eronic' en 'Dancing with the Starlets'. De gehele presentatie ligt in handen van de gebroeders de Gier. Laat je dus verrassen door wat er te gebeuren staat, en geniet van show en entertainment.

De openingstijden zijn op vrijdag van 18.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. De entreeprijs voor de bezoekers zal 12,50 zijn maar tegen inlevering van de verspreide flyers krijgt de bezoeker een korting van 2,50 op de entree. Bovendien is op vrijdagavond de entree voor vrouwen gratis!

Ook zijn er speciale vipkaarten te verkrijgen voor een nog spannendere avond. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website: www.erotic-fantasy.nl

'Erotic Fantasy 2006' is een middag, een avond of de gehele dag uitgaan in een erotische sfeer.
Een vooruitstrevend en vernieuwend erotiek spektakel in Zoetermeer.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jan van Veenendaal tel: 06 54226081 of Mark van Veenendaal tel: 06 12164558

(evt. bijschrift foto: Organisatoren Jan (l) en Mark (r) van Veenendaal zijn er al klaar voor)


---

Deel: ' Erotic fantasy 2006, erotische beurs primeur in Zoetermeer '
Lees ook