Erotiekshop EasyToys krijgt eerste dildobus van Nederland


Veendam, 20160325 -- Online erotiekshop EasyToys.nl komt met de allereerste dildobus van Nederland. Deze speciale bus is in het leven geroepen om in te spelen op de wensen van de klant. De bussen zullen vanaf 1 april door heel Nederland gaan rijden. Klanten kunnen bij de bus niet alleen terecht voor het kopen van hun favoriete seksspeeltje, ook voor uitgebreid productadvies en het repareren van een kapotte vibrator zijn ze aan het juiste adres.

Erotiekshop EasyToys krijgt eerste dildobus van NederlandDe afgelopen maanden is er uitvoerig onderzoek gedaan naar de wensen van de klanten op het gebied van seksspeeltjes. Uit het onderzoek bleek dat klanten het prettig vinden dat ze iemand rechtstreeks om advies kunnen vragen en de producten uitvoerig kunnen bekijken alvorens over te gaan tot aankoop. De eerste bus reed zes weken lang door het Noorden van het land en was onder andere te vinden op de Groninger Vismarkt.

Omnichannel: afgestemde klantervaring
Met deze nieuwe actie boort EasyToys een nieuw omnichannel kanaal aan. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van on- en offline verkoop en de focus verlegd van enkel online naar een afgestemde ervaring van de klant. De dildobus voorziet niet alleen in de behoefte van de klant om dringend te worden bevredigd, EasyToys.nl hoopt met deze actie ook het taboe omtrent seksspeeltjes te doorbreken.

Aan boord van de bus is altijd een sexpert welke advies geeft op het gebied van materiaal of gebruik. Ook is het mogelijk om een kapot seksspeeltje te laten repareren. De dildobus garandeert een reparatieservice van een uur. Daarnaast kun je bij de kraam terecht voor accessoires als condooms of batterijen en het assortiment reguliere seksspeeltjes bestaat uit speeltjes voor hem of haar tot toys voor koppels.

Er gaan twaalf verschillende bussen rijden door heel Nederland en deze zullen dagelijks aanwezig zijn op bekende plaatsen. Hierbij moet men denken aan de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, Hoog Catharijne in Utrecht of de kaasmarkt in Alkmaar. Klanten kunnen bij de bus terecht tussen 8.30 en 18.00 uur en de kramen zijn te herkennen aan de roze kleur en de gigantische dildo op de achterkant. Over discretie hoeft niemand zich zorgen te maken, speeltjes kunnen ook hier worden meegenomen in een blanco box.


Deel: ' Erotiekshop EasyToys krijgt eerste dildobus van Nederland '
Lees ook