Etro Vastgoedzorg BV winnaar 2015 in Vastgoedzorgbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151103 -- Etro Vastgoedzorg BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Vastgoedzorg. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Etro Vastgoedzorg BV geldt als een van de leidende bedrijven en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Bezoekers van haar prachtige kantoorpand krijgen direct een goede indruk van de zorgvuldigheid waarmee Etro met gebouwen omspringt.’

Etro Vastgoedzorg BV levert duurzaam en resultaatgericht vastgoedonderhoud voor woningcorporaties, VVE’s en opdrachtgevers in de zorg- en onderwijssector. Met vele disciplines in huis en ruim 130 hooggekwalificeerde medewerkers vormt zij een solide partner waar klanten op mogen vertrouwen. Of het nu een klein of groot vastgoedproject is, met Etro Vastgoedzorg weet de klant vooraf waar hij aan toe is qua tijd, kwaliteit en budget. Om bij elk project een betere energieprestatie te realiseren, werkt Etro zoveel mogelijk met duurzame materialen en zoekt zij innovatieve oplossingen op het gebied van klimaat en energie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Etro Vastgoedzorg BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen.

‘In het streven naar duurzaamheid, efficiency en kwaliteit investeert Etro in innovatie. Dat uit zich onder meer in het gebruik van innovatieve materialen, het aandragen van slimme oplossingen en het verzorgen van de beste en meest actuele opleidingen voor haar medewerkers.’

Totaalaanbieder en adviseur
De jury prijst met name haar zeer brede scala aan diensten, inclusief planontwikkeling en advisering, projectvoorbereiding en uitvoering.  Etro heeft zo goed als alle disciplines voor onderhoud van vastgoed in eigen huis. Tevens is zij beschikbaar voor bewonersbegeleiding. De aanbieder van handjes is in de loop van de jaren geëvolueerd tot wat ze nu is: totaalaanbieder van renovatie en onderhoud en adviseur voor de opdrachtgevers. Een rol die met verve verder wordt ontwikkeld. Nieuw hierbij is de vorming van een permanent consortium van ketenpartners waarin de diverse disciplines op hoog kwalitatief niveau vertegenwoordigd zijn. Etro speelt hierin de leidende rol en kan opdrachtgevers volledig ontzorgen bij het totale beheer van hun vastgoed. Niet voor niets maken grote en gerenommeerde corporaties als Ymere, Rochdale, Eigen Haard en De Alliantie gebruik van haar diensten’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Uitstekend relatiemanagement, procesbeheersing, communicatie met de omgeving van het gebouw en vooral ook met de gebruikers en bewoners – het zijn essentiële kenmerken van de dienstverlening. Opleiding, training en bewustwording zijn belangrijke interne aandachtspunten. Om altijd de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt Etro met eigen mensen en consortiumpartners. ‘Kortom Etro Vastgoedzorg heeft, als vastgoedadviseur, strategische partner en assetmanager, absoluut nog een mooie en succesvolle toekomst in het verschiet’, concludeert de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.etro.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Etro Vastgoedzorg BV winnaar 2015 in Vastgoedzorgbranche '
Lees ook