EuroFlorist, d bloemenverzendorganisatie, lanceert rouwboek


Nieuw rouwarrangementen boek zal uitvaartbranche nieuwe inspiratie geven

AALSMEER, 20081202 -- Met grote trots brengt EuroFlorist, Europa's grootste bloemenverzendorganisatie, voor het eerst een volledig op de Nederlandse markt gerienteerd rouwboek uit. Geheel in eigen beheer met bloemisten uit de eigen gelederen heeft EuroFlorist speciaal voor de Nederlandse bloemist een heel nieuw en modern rouwboek op de markt gebracht. "Insiprerend en handzaam" is de inmiddels al veel gehoorde reactie van de bloemisten. Met verfrissend modern en klassiek rouwbloemwerk speelt EuroFlorist in op de vraag vanuit de markt om aan de veranderende uitvaartbranche tegemoet te komen.

De uitvaartstijlen zijn tegenwoordig aan flinke veranderingen onderhevig. Om de bloemisten in het verkoopgesprek te helpen heeft EuroFlorist een eigen rouwboek ontwikkeld. EuroFlorist heeft de gehele productie van het rouwboek in eigen hand genomen, met een werkteam van een achttal zeer getalenteerde bloemisten uit de eigen gelederen is het concept van het rouwboek uitgewerkt. EuroFlorist heeft de stem van de eigen bloemisten zwaar laten wegen. Gekozen is voor een combinatie van traditioneel en modern rouwwerk. Bijzonder is de aandacht die in het boekje besteed wordt aan het "speciale" rouwwerk bijvoorbeeld rouwwerk voor kinderen of met speciale thema's. Voorheen was er in Nederland hier nagenoeg geen bloemistendocumentatie over te vinden. Er is met zorg gekozen voor een lichte en neutrale lay-out zodat het bloemwerk het best tot zijn recht komt, en de klant niet afgeleid wordt door allerhande "sfeer-beelden" die wellicht niet aansluiten bij zijn of haar leefwereld en/of denkbeelden.

Het rouwarrangementen boek heeft maar liefst 80 pagina's vol met fullcolor foto's van rouwwerk gebonden in een softcover. Het boekje kan de bloemist eenvoudig meegeven met de klant zodat zij in alle rust het bloemwerk kunnen uitzoeken. Maar het is ook uitermate geschikt in de communicatie met de andere bedrijven werkzaam in de uitvaartwereld zodat ook daar betere mogelijkheden ontstaan om tot verkoop te komen. Het boek is te koop bij EuroFlorist Nederland, verpakkingshoeveelheid 6 stuks. Leden betalen 5.95, niet-leden 10.00 Euro per stuk.

Voor meer informatie neemt u contact op met EuroFlorist Nederland tel: 0297-382 480 of info@euroflorist.nl

EuroFlorist
EuroFlorist maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Teleflor International Ltd. (54.000 leden) en is opgericht in Malm (Zweden) in 1975. In 1995 begon EuroFlorist als internet-pionier met bestellingen online en is momenteel Europees marktleider met bijna 1100 leden in Nederland. In totaal heeft EuroFlorist rond de 10.000 aangesloten bloemisterijen in Europa waaronder, naast Nederland, Belgi, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Polen en Zweden

EuroFlorist Nederland


Deel: ' EuroFlorist, d bloemenverzendorganisatie, lanceert rouwboek '




Lees ook