Eurolinguist behaalt ISO 9001:2000 certificaat


Gerenommeerd taleninstituut behaalt officiële erkenning door continue focus op kwaliteit en klanttevredenheid

NIJMEGEN, 20080605 -- Eurolinguist, één van de best presterende taleninstituten in Nederland, is gecertificeerd conform ISO 9001:2000. De ISO norm stelt de hoogste eisen aan het hanteren van het kwaliteitsmanagementsysteem en staat borg voor een continue kwaliteitsbewaking. Met het behalen van dit certificaat maakt het gerenommeerde taleninstituut dan ook aantoonbaar dat de diensten die zij levert voldoen aan de wensen, eisen en verwachtingen van de klant.

Michèle Pénélaud, directeur Eurolinguist, licht toe: "In de markt is er steeds meer vraag naar taleninstituten met een ISO certificaat. Door als één van de weinige taleninstituten gecertificeerd te zijn, wordt Eurolinguist een nog belangrijkere speler in de markt van taleninstituten. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat we, nog geen jaar na de overname door de Twice Group, het certificaat nu officieel in handen hebben. Hiermee realiseren we enerzijds een voor ons belangrijke doelstelling en anderzijds geven we invulling aan een toenemende behoefte van onze klanten. Eurolinguist zal zich net als in voorgaande jaren continu bezig blijven houden met de verbetering van interne processen en de te leveren service en diensten."

Voor haar klanten is Eurolinguist al jaren een betrouwbare partner en voldoet zij aan de hoge eisen die klanten en partnerorganisaties aan haar stellen. Sinds 1992 is Eurolinguist CEDEO erkend voor maatwerk bedrijfsopleidingen en behaalt jarenlang één van de beste resultaten in klanttevredenheid. Onlangs behaalde het taleninstituut bij het laatste CEDEO onderzoek een klanttevredenheid score van ruim 93%, waar minimaal 80% vereist is. Dat Eurolinguist heel veel tijd en aandacht besteedt aan de kwaliteit van de trainingen blijkt uit het behalen van een zeer hoge klanttevredenheid en het verkrijgen van het ISO certificaat.

Sinds haar oprichting in 1984 biedt Eurolinguist op maat gesneden, resultaatgerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Trouw aan haar slogan `Meer taal in minder tijd' levert Eurolinguist haar cursisten in korte tijd de vereiste instrumenten om goed te functioneren in alle internationale en zakelijke contacten, waarbij plezier in het leren centraal staat.

Over Eurolinguist
Eurolinguist maakt sinds 2007 onderdeel uit de van Twice Group en is sinds 1984 specialist in het leveren van intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Eurolinguist biedt de volgende taaltrainingen: Nederlands voor anderstaligen, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch en Pools. Eurolinguist is CEDEO erkend voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Voor meer informatie: www.eurolinguist.nl

Over de Twice Group
De Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist.

Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate elearning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.

De opleidingsactiviteiten van de Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hedel, Nijmegen en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over de Twice Group naar www.twice.nl


Deel: ' Eurolinguist behaalt ISO 9001:2000 certificaat '
Lees ook