PERSBERICHT - 12 MEI 1999

Met Pinksteren ook drie nieuwe shows in première

Euromast in Ponypark Slagharen

Slagharen heeft vanaf 23 mei een Euromast. Op Eerste Pinksterdag neemt Attractiepark Slagharen de nieuwste attractie in gebruik: Sky Tower. Deze hoogvlieger gunt bezoekers een panoramablik op de wijde omgeving. Tijdens het Pinksterweekend laat Slagharen zich ook van een andere kant zien. Op 23 mei gaan drie nieuwe shows in première.

Sky Tower is ontworpen om mensen een onvergetelijke ervaring te geven. Een platform brengt bezoekers naar veertig meter hoogte en beweegt daarbij rond een mast. Aan de top wacht een uniek vergezicht.

Sky Tower is de tweede attractie die Attractiepark Slagharen dit jaar presenteert. Op Goede Vrijdag werd de Chuck Wagon in gebruik genomen. Dit is een wagenwiel van zestien meter hoogte waaraan twaalf huifkarren zijn bevestigd. De vliegende vervoermiddelen zijn speciaal voor het attractiepark ontworpen.

Vernieuwd
Naast het attractie-aanbod is ook het showaanbod van Slagharen vernieuwd. Nieuw is onder meer het clcwnstrio The Shepperds. Deze rasartiesten van internationale allure besloten na een zegetocht door Europa om hun tenten weer in Nederland op te slaan. Hun oog viel op het Çircustheater van Slagharen als podium, of beter gezegd piste, om hun kunsten te vertonen.

In het attractiepark vermaken The Shepperds dagelijks jong en oud, onder meer met de boksrobot. Techniek en clowns blijkt geen goede combinatie voor lichamelijke inspanning, maar wel voor ontspanning in de vorm van humor

Vliegende schotel
Niet alleen de clowns keren terug naar Nederland. Ook het buitenaards wezen met zijn vliegende schotel Ufie brengt dagelijks een bezoek aan Slagharen. Twee jaar geleden ontdekte hij met de hulp van kinderen in het Zomertheater van het attractiepark wat geluk is.

En wie eenmaal gelukkig is geweest, wil die sensatie weer voelen. Het buitenaards wezen voegt zich daarom bij de kinderen tijdens de voorstelling Happy to Space. Hij verandert door muziek al snel in een bron van aanstekelijke energie. Tijdens de spectaculaire familieshow spelen muziek, dans en licht een belangrijke rol

Westerntheater
Natuurlijk is er ook een nieuwe spektakelshow in het westerntheater. Daar herleven dagelijks in het stadje 0K Corral City de tijden van het woeste Wilde Westen. Dit keer laat Billy the Kid merken waarom hij niet de populairste cowboy van zijn tijd was. In 0K Corral City is zelfs een trein niet veilig voor zijn grijp- en schietgrage vingers. De outlaw wil nu eenmaal de lading goud in zijn bezit krijgen. Maar Billy the Kid blijkt ook menselijke kanten te hebben. Hij deelt zijn buit. Niet met arme mensen, zoals sommige historische collega's, maar met kinderen.

Attractiepark Slagharen is tot en met 31 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Bezoek aan de shows is bij de all-in-entreeprijs inbegrepen.

Niet voor publicatie;
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met persdienst van Attractiepark Slagharen, tel. 0523-683000 emai": secretariaat@attractiepark-slagharen.nl

Deel: ' Euromast in Ponypark Slagharen '
Lees ook