Persbericht

VW-sportief
Zondag 25 juli 1999, Circuit Lelystad

Een nieuw evenement op het Circuit van Lelystad:VW-sportief. Kenmerkend voor dit evenement is het kijk- en doeprogramma. Er valt niet alleen veel te zien, maar de bezoekers kunnen zelf ook aan verschillende programma-onderdelen meedoen. Echte liefhebbers van de merken VW of Audi kunnen hun hart ophalen tijdens dit festival! Op de paddocks van het circuit kunnen alle auto's gratis parkeren.

Eigenaren van een VW of een Audi kunnen zich opgeven voor de luid gejuich van het talrijke publiek op de tribunes wordt er om de eer competitie zal uiteindelijk resulteren in de bekendmaking van "De snelste ter beschikking stellen.

Slalomcompetitie: Gratis
Liefhebbers van slalom kunnen zich uitleven tijdens de slalomcompetitie. Op het Circuit Lelystad is een schitterend slalom parcours uitgezet, en er zijn leuke prijzen te winnen.

Bedrijvenshow op het gebied van tuning en styling
Diverse bedrijven die actief zijn op het gebied van tuning en styling zullen in Lelystad hun producten tonen. Tevens is er aandacht voor audio en andere accessoires.

Show nieuwe, exclusieve en historische modellen
Roadsters, coupés, cabrio's: de meest exclusieve en nieuwe modellen zijn te bewonderen. Zij zullen natuurlijk ook op het circuit in actie te zien zijn.

NOORDZEE FM-Concours d'Elegance: deelname gratis
In samenwerking met Noordzee FM zal er een concours plaatsvinden. Dit is een verkiezing om de "mooiste" auto, waarbij onderscheid wordt gemaakt in drie verschillende klasses: klassiek, modern en sportief. Wie zich hiervoor opgeeft, ontvangt een sticker van Noordzee FM die op de auto geplakt moet worden. Dit is dan gelijk het bewijs van deelname. Tijdens het festival wordt dan bekend gemaakt wie het concours gewonnen heeft. U kunt zich hiervoor opgeven door te bellen naar VDB Promotions. .
Gratis parkeren.
Alle bezoekers kunnen gratis parkeren op de paddocks van het circuit.

Het circuit is geopend van 11.00-17.00 uur.
De toegang bedraagt Ÿ 15,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis! Leden van merkenclubs ontvangen Ÿ 2,50 korting p.p. op de entreeprijs.

Route Circuit: Vanaf A6, richting Vliegveld Lelystad

Voor verdere inlichtingen en inschrijving kunt u terecht bij VDB Promotions. Telefoon: + 31 (0165) 50 35 54
E-MAIL: vdbpromo@worldonline.nl

Deel: ' Evenement VW-sportief op Circuit Lelystad '
Lees ook