Event leert eigen oplossend vermogen inzetten bij angst en burn-out


WADDINXVEEN, 20130704 -- Op zaterdag 2 november 2013 biedt Frijters MindTuning, met het gelijknamige Event, gelegenheid kennis te maken met de MindTuning-formule. Een formule die leert hoe men zélf in staat is irreële angst- en burn-outklachten het hoofd te bieden. Een formule die eindeloos toepasbaar is. Van 10.00 – 16.30 uur kan op een centraal gelegen locatie onbeperkt worden deelgenomen aan uiteenlopende workshops, verzorgd door de beste docenten, waaronder Pieter Frijters. Op deze manier kan worden kennisgemaakt met álle facetten en nieuwe mogelijkheden van MindTuning.

De onderwerpen van de workshops variëren van het oplossen van angsten en burn-outklachten, zowel bij kinderen als volwassenen, tot ontspannen spreken in het openbaar, de stottertherapie nieuwe stijl én de invloed van voeding en beweging op het brein.

Wie kans wil maken op 1 van de 3 gratis toegangsbewijzen, mag voor 1 september 2013 een mail sturen naar info@mindtuning.nl o.v.v. gratis toegangsbewijs MindTuning Event. Een normaal toegangsbewijs kost € 98,- per persoon of € 165,- voor 2 personen. Meer uitgebreide informatie over het MindTuning Event is te vinden op de website www.mindtuning.nl.


Deel: ' Event leert eigen oplossend vermogen inzetten bij angst en burn-out '
Lees ook