EVENTHUIS.NL INTERNETWINKEL GEOPEND!

EvenThuis.NL heeft officieel haar online winkel geopend op www.eventhuis.nl. EvenThuis.NL is dé internet winkel voor alle Nederlanders in het buitenland. EvenThuis.NL biedt veel drop, hagelslag en Hollands Glorie maar ook het laatste Nederlandse nieuws, nuttige informatie, een chatroom en een digitaal prikbord.

Alle Nederlanders in den verre - van expats tot emigranten - die Holland, het Hollandse eten en de typisch Nederlandse artikelen missen kunnen bij EvenThuis.NL terecht.

Naast het vaste en steeds nieuwe assortiment biedt EvenThuis.NL de mogelijkheid om pakketten op maat te leveren of een offerte aan te vragen voor speciale wensen. Natuurlijk is EvenThuis.NL er ook in het Engels.

Alles is mogelijk via EvenThuis.NL!

Voor wie is EvenThuis.NL?

EvenThuis.NL is de plek op internet voor Nederlanders in het buitenland om zich ‘even thuis’ te voelen. Bij EvenThuis.NL bestellen zij die typisch Nederlandse producten die zij niet kunnen krijgen in het land waar zij op dat moment verkeren. Of zij nu expats zijn of Nederlanders die permanent in het buitenland verblijven, bij EvenThuis.NL is er voor ieder wat wils. Ook voor hen die familie of vrienden in het buitenland hebben: zij kunnen hen met een pakket van EvenThuis.NL verrassen!

Wat vind je bij EvenThuis.NL?

Door middel van het aanbieden van nuttige links naar Nederlandse sites, het laatste nieuws en de rustige en Hollandse sfeer van de website krijgt de bezoeker het gevoel weer ‘even thuis’ te zijn.

Wat koop je bij EvenThuis.NL?

Dit ‘even thuis’ gevoel wordt versterkt door het assortiment van EvenThuis.NL: kant en klare thema pakketten (EVENTHUIS PAKKETTEN), los snoepgoed in decoratieve blikken (LEKKER ETEN), typisch Hollandse items als de Nederlandse vlag en wimpel (HOLLANDS GLORIE). Daarnaast voert EvenThuis.NL een deel van het assortiment van Stichting Nationaal Erfgoed en een t-shirtlijn. Het assortiment van EvenThuis.NL wordt continu uitgebreid en aangepast.

- Oost west, EvenThuis.NL best -

Oranje gekte bij EvenThuis.NL

Met het oog op Koninginnedag en het Europees Kampioenschap voetbal heeft EvenThuis.NL leuke Oranje artikelen (ORANJE!).

Hollandse avond op de compound

Naast het vaste assortiment kan onder het kopje “ANDERS NOG IETS?” een offerte aangevraagd worden, voor een pakket op maat of voor een speciale wens. Of het nu gaat om een speciale soort drop of voor het leveren van een leuk Koninginnedagpakket voor een Hollandse avond op de compound: alles is mogelijk!

Achtergrond

EvenThuis.NL is een gezamenlijk initiatief van GreyLam, telecom- en internetadvies en BestFromHome.com Internet Stores. Maurik Griep en Robert Jan Lamers bedachten het concept voor EvenThuis.NL. Vervolgens vroegen zij Christel Meuwissen om EvenThuis.NL op te zetten. Nu is zij de manager webwinkel van EvenThuis.NL. EvenThuis.NL opereert vanuit Amsterdam. Dit jaar opent BestFromHome.com nog enkele andere internet winkels.

Informatie

Voor meer informatie over EvenThuis.NL kunt u contact opnemen met Christel Meuwissen.

http://www.eventhuis.nl

EvenThuis.NL Basisweg 29 1043 AN Amsterdam Tel: 020-673 26 97 Fax: 020-673 26 99 e-mail: christel@eventhuis.nl

Deel: ' Eventhuis.nl opent internetwinkel '
Lees ook