EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

EVO BRENGT NIEUWE OPLEIDINGENGIDS UIT

De EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport, heeft het overzicht van haar cursusprogramma voor het komende seizoen geactualiseerd en vernieuwd uitgebracht in de vorm van de EVO-opleidingengids 1999/2000. Naast alle reguliere EVO-opleidingen en -trainingen op het gebied van logistiek en transport bevat de vernieuwde Opleidingengids een omschrijving van de onlangs ontwikkelde cursus Veiligheidsadviseur.

De EVO biedt ondernemingen een uitgebreid programma aan van logistieke opleidingen en trainingen. Opleidingen bestemd voor het management, voor specialisten en voor operationeel personeel, vari‰rend van heftruckchauffeur tot logistiek manager. Ook biedt de EVO ondersteuning bij het opstellen van opleidingsplannen. Er zijn vele mogelijkheden tot het volgen van cursussen: dag- en avondopleidingen, opleidingen op basis van open inschrijving, algemene of bedrijfsspecifieke trainingen.

Per jaar leidt de EVO voor bedrijven uit handel, industrie, transport en distributie en agrarische sector meer dan 10.000 cursisten op. De opleidingen zijn CEDEO-erkend.
Tevens is de EVO ISO-gecertificeerd voor de ontwikkeling en organisatie van opleidingen en trainingen.

Ge‹nteresseerden kunnen de Opleidingengids 1999/2000 aanvragen bij de EVO, afdeling Opleiding en Training in Zoetermeer, telefoon (079) 346 73 46, of in het opleidingscentrum in Woerden (0348) 48 97 00 of Venlo (077) 323 56 30.

1 september 1999

Deel: ' EVO brengt nieuwe opleidingengids uit '
Lees ook