Ex-Maywood-zangeres INCH samen met Soca Boy op nieuwe Dance-single


BOXTEL, 20130515 -- Voormalig Maywood zangeres INCH heeft voor haar nieuwe single “Late At Night” de samenwerking gezocht met de frontman van de Soca Boys (bekend van de wereldhit “ Follow the Leader”). Na haar succesvolle debuutsingle 'RIO' is nu de langverwachte opvolger 'Late At Night' een feit. “Late At Night”, ook een grote Maywood-hit uit de jaren ‘80, is grondig aangepakt en van een nieuwe frisse eigentijdse jas voorzien. De inbreng de Soca Boy, die zich tegenwoordig VAN B.SOCA laat noemen en de eigentijdse zang van INCH geven deze “Late At Night” een nieuwe dance (bare) sfeer.

Voor de fans van INCH komt een droom in vervulling. Steeds weer werd haar gevraagd om een nieuwe versie van “Late At Night” te maken en eindelijk is het dan zover. Als een magneet trekt “Late At Night” je de dansvloer op. Put your hands up in the Air everybody, It's partytime! Het lied is geproduceerd door Roel Jongenelen i.s.m. Sonic Solutions.

“LATE AT NIGHT” zal wereldwijd worden gereleased ook in de Latijns-Amerikaanse landen  en zelfs in Japan. Een social media campagne, een e-mail promotie naar nationale agentschappen en een wereldwijde radiopromotie ondersteunen de release.

 “LATE AT NIGHT” is verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en te downloaden via alle download portals zoals iTunes, Radio538, SBS6 en Downloadmusic. Meer informatie over INCH valt te lezen op www.inch.nu of volg haar via Twitter @Official_Inch of Facebook www.facebook.com/Inch.nu


Deel: ' Ex-Maywood-zangeres INCH samen met Soca Boy op nieuwe Dance-single '
Lees ook