Examenspanning? Niet nodig met het NZT.1-supplement


- zorgeloos je examen in met geteste ontspanningssupplementen van Paneuromix -

GRONINGEN, 20130520 -- Veel scholieren en studenten staan momenteel stijf van de spanning. Heb ik wel goed genoeg gestudeerd? Krijg ik geen black-out en onthoud ik het allemaal wel? Met het NZT.1-breinsupplement - een zogenaamde nootropic - worden bovenstaande risico's tot een minimum beperkt. Voor afstuderende jongeren is het een prettig en succesvol hulpmiddel in een spannende examentijd. Het supplement - dat uitgebreid is getest door Paneuromix voordat het op de markt is gebracht - bevordert de concentratie, stimuleert het geheugen en werkt ontspannend. Het NZT.1-supplement is verkrijgbaar via de website www.paneuromix.com.

"Het NZT.1-supplement heeft voor studenten een absolute meerwaarde. Gebleken is dat men - na het vele studeren in de afgelopen weken - de stof veel gemakkelijker kan reproduceren. En dat is tijdens je examen wel zo prettig", aldus Roland Verment van Paneuromix. 

Meerwaarde ten opzichte van andere fabrikanten

Er bestaat een wezenlijk verschil tussen de breinsupplementen van Paneuromix en de producten van de grotere supplementenfabrikanten. Waar deze grote jongens uitgaan van de marketingwaarde van bepaalde 'modestoffen', daar kijkt Paneuromix slechts naar de testresultaten. Want ook het NZT.1-supplement is, voordat het op de markt is gekomen, uitgebreid getest en bekeken of de verwachtingen in de praktijk - in het echte leven dus - ook echt zo uitpakken. Deze resultaten blijken positief te zijn.

Het NZT.1-supplement werkt niet alleen bevorderend voor scholieren en studenten. Ook voor ondernemers die vaak en veel overuren maken is NZT.1 een passend en ongevaarlijk middel om nog even een paar uurtjes door te gaan. Ook voor andere doelgroepen - denk hierbij aan denksporters, senioren, kunstenaars en andere creatievelingen - is het NZT.1-supplement een waardevolle toevoeging op elk noodzakelijk tijdstip. Het is zelfs zo dat bij sommige bedrijven in de Verenigde Staten zo'n pilletje al de plaats van het traditionele 'bakkie' koffie inneemt. NZT.1 werkt niet verslavend en de inname kan, wanneer men dat wenst, probleemloos worden beëindigd.

Nootropics - wat is het eigenlijk?

Het Nederlandse woord voor nootropic luidt noötropica. Het is de benaming voor stoffen die bevorderend zijn voor zowel het leer- als het herinneringsvermogen van de menselijke geest. In het algemeen kan men stellen dat nootropics de menselijke geest beter en sneller laten functioneren.