Exclusieve Mitsubishi Colt: Special Edition

(21 Mei 1999)

PERSBERICHT:

Mitsubishi introduceert de Colt Special Edition: een exclusief en zeer luxueus uitgerust model in een gelimiteerde oplage van 600 stuks. De Colt Special Edition is aan de buitenzijde direct herkenbaar aan de verchroomde grille. Binnenin springen de smaakvolle beige bekleding en het groene dashboard met houtinleg in het oog. De Colt Special Edition is leverbaar vanaf f 30.395,- en is standaard voorzien van onder meer airconditioning.

Naast de opvallende verchroomde grille is de Colt Special Edition aan de buitenzijde voorzien van verchroomde portiergrepen, spiegels in carrosseriekleur en speciaal groen, warmte en UV-werend getint glas. De Colt Special Edition 1.6 is standaard voorzien van 14 inch wielen met 185/65 R14 banden en wieldoppen met een nieuw design. De auto wordt in een gelimiteerde oplage geleverd in de kleuren zilver metallic, donkergroen metallic en donkerblauw metallic.

Luxueus interieur
De Colt Special Edition heeft een voor zijn klasse buitengewoon compleet en sfeervol interieur. De beige velours bekleding, de verchroomde portierhandgrepen, het lederen, gedeeltelijk met hout ingelegde stuurwiel en de met leer beklede pookknop dragen bij aan de luxueuze uitstraling. Van huis uit is elke Mitsubishi Colt reeds voorzien van onder meer elektrische bediende ramen, centrale portiervergrendeling en een bestuurdersairbag.
De Special Edition heeft dankzij de verchroomde grille chique ogende neus, terwijl de achterkant uiteraard de van de Colt bekende opvallende stijlkenmerken vertoont. Vanzelfsprekend beschikt ook de Special Edition over het uitstekende onderstel dat de auto zijn bekende zeer goede rij eigenschappen en neutrale wegligging bezorgt.

Bekende motoren
De Colt Special Edition is gebaseerd op de Colt GLX en is leverbaar met de bekende 1.3 motor met 75 pk en de 90 pk leverende 1.6 krachtbron, al dan niet gekoppeld aan de van Mitsubishi bekende automatische, zelflerende INVECS II transmissie. De meerprijs van het Special Edition pakker bedraagt slechts f 1.500,-, waardoor deze complete Colt reeds leverbaar is vanaf f 30.395,-.

Prijzen
Colt Special Edition 1.3 f 30.395
Colt Special Edition 1.3 aut. f33.195
Colt Special Edition 1.6 f 32.895
Colt Special Edition 1.6 aut. f 35.695

Zoekwoorden:

Deel: ' Exclusieve Mitsubishi Colt Special Edition '
Lees ook