MAISON VAN DEN BOER

exclusieve samenwerking Kasteel De Haar en Maison van den Boer

PERSBERICHT:
24 mei 2002

EXCLUSIEVE SAMENWERKING STICHTING KASTEEL DE HAAR EN MAISON VAN DEN

BOER

Stichting Kasteel De Haar te Haarzuilens (www.kasteeldehaar.nl)en Maison van den Boer uit Veghel hebben een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend. Maison van den Boer (www.maisonvandenboer.com) neemt de exploitatie van verhuur kasteelzalen, VIP catering en corporate events op zich.

Voor de Corporate Events relaties en intermediairs is dit een uitgelezen locatie voor bijeenkomsten en ontvangsten waarbij grandeur en exclusiviteit, in een historische omgeving, de onderscheidende kenmerken zijn.

Op vrijdag, 17 mei j.l. heeft de contractondertekening met Thierry Baron van Zuylen van Nijevelt van de Haar namens de Stichting Kasteel De Haar en Noud van den Boer, namens Maison van den Boer plaatsgevonden.

Additionele Informatie:

Kasteel de Haar is één van de grootste kastelen in Nederland en ligt op ruim 10 km van Utrecht. Het museum-kasteel is tussen 1892 en 1912 herbouwd op haar ruines uit de vijftiende eeuw door architect: P.J.H. Cuypers. De doelstelling van de familie van Zulyen van Nijevelt van de Haar is om het kasteel in stand te houden in de geest waarin het bedoeld was, namelijk zowel als monument maar ook als extravagant huis voor familie en vrienden. Het kasteel is toegankelijk voor het publiek, maar wordt ook gebruikt voor zakelijke ontvangsten en huwelijken.

Maison van den Boer zal Kasteel de Haar landelijk aanbieden aan een exclusieve selectie van haar zakelijke en private relaties. De kasteelzalen, waaronder de Balzaal, Ridderzaal en Hall lenen zich uitstekend voor besprekingen, diners, ontvangsten en huwelijken. Kasteel De Haar zal niet worden gecommuniceerd als: één van de kastelen, maar als exclusief museum-kasteel met een rijkdom aan kunstschatten.

Per 1 juli opent Maison van den Boer op het Stalplein van het kasteel een sales/operations kantoor. De exploitatie van het kasteel zowel op het gebied van verhuring van de kasteelzalen als ook de catering en events zullen wij voor onze rekening nemen. Het kasteel, bijgebouwen en park & tuinen zullen in de loop van de jaren grondig worden gerenoveerd, zodat het unieke monument behouden blijft voor de toekomst.

Deel: ' Exclusieve samenwerking Kasteel De Haar en Maison van den Boer '
Lees ook