Exodus Communications benoemt William Krause tot nieuwe CEO

Amsterdam/Santa Clara, 5 september 2001 Exodus Communications (NASDAQ: EXDS) heeft William Krause benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) en opvolger van Ellen Hancock, die haar functie uit eigen beweging neerlegt. William Krause, al sinds juni vorig jaar lid van de Board of Directors van Exodus, was tot 1993 voorzitter van 3Com en is momenteel President van LWK Ventures, een particuliere investeringsmaatschappij in Silicon Valley.

Onder leiding van Ellen Hancock heeft Exodus een enorme groei doorgemaakt en is het in staat geweest een data center-infrastructuur en managed services-organisatie op te zetten van wereldformaat. Haar technologische kennis en ervaring, onder meer opgedaan bij bedrijven als IBM en Apple, was hiervoor zeer belangrijk. Nu echter is het voor Exodus van belang om zich te concentreren op een manier van werken die meer in overeenstemming is met het huidige gure economische klimaat , aldus Krause. We zijn het met Ellen eens dat dit een juist moment is om het roer over te geven.

William Krause heeft naast zijn positie bij 3Com ook leidinggevende posities bekleed bij bedrijven als Storm Technology, Hewlett Packard, Pinnacle, Packeteer en Sybase.

Exodus Communications
Exodus Communications is specialist op het gebied van volledig gecontroleerde en beheerde web-hosting faciliteiten voor bedrijven met bedrijfskritische internetactiviteiten. Het bedrijf biedt zeer geavanceerde oplossingen voor het managen van systemen en netwerken. Exodus maakt hiervoor gebruik van een 44 geavanceerde Internet Data Centers (IDC) in Noord Amerika, Europa, Azië en Australië. Ondersteund door een professioneel serviceteam levert Exodus haar diensten aan zo n 4.500 klanten over de gehele wereld. Voor meer informatie over Exodus: www.exodus.net.

Exodus en Exodus Communications zijn handelsmerken van Exodus Communications Inc. en zijn geregistreerd in bepaalde jurisdicties. Alle andere handelsmerken die genoemd zijn in dit document zijn eigendom van de respectievelijke eigenaar.

Deel: ' Exodus Communications benoemt William Krause tot nieuwe CEO '
Lees ook