Expert4all.nl winnaar 2015 in sloten- en beveiligingsbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151218 -- Expert4all.nl is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de sloten- en beveiligingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Expert4all.nl weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Expert4all.nl is specialist op het gebied van sloten en beveiligingen, inclusief toegangscontrolesystemen, biometrie, alarmsystemen, camerasystemen, kluizen, opleidingen, mobile surveillance, alarmopvolging en manbewaking.  De onderneming kenmerkt zich door een uitgebreide vakkennis en een zeer breed assortiment, gekoppeld aan korte responstijden. Expert4all.nl is opgericht in 2004 en is gevestigd in Krimpen a/d IJssel. Zij acteert vooral in de regio Zuid-Holland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Expert4all.nl een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Expert4all.nl, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Uniek maatwerk
Alle in dienst zijnde slotenmakers en beveiligingsmedewerkers zijn gecertificeerde preventieadviseurs, uitgebreid gescreend op betrouwbaarheid door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De jury prijst met name haar jarenlange ervaring op het gebied van sloten en beveiliging waardoor zij ruimschoots bekend is met alle hedendaagse inbraaktechnieken en zij haar klanten optimaal kan beschermen tegen inbraak. ‘Desgewenst komt Expert4all vrijblijvend langs voor een vrijblijvende securitycheck en onderzoekt zij alle mogelijkheden van inbraakpreventie. Ook staat zij klaar als iemand zich per ongeluk heeft buitengesloten, of gewoon de sleutel kwijt is, in welk geval men er bijna altijd in slaagt om het slot schadevrij te openen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De slotenmakers en beveiliging medewerkers van Expert4all.nl hebben altijd een ruim assortiment aan sloten en cilinders bij zich en kunnen alle sloten direct vervangen of inbraakschade herstellen. Zij zijn zelfs in staat om op locatie extra sleutels bij te maken. ‘Vakkennis en betrouwbaarheid, gekoppeld aan het feit dat zij snel en 24/7 voor de klant beschikbaar is, maken van Expert4all.nl de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

 Meer informatie: https://www.expert4all.nl/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Expert4all.nl winnaar 2015 in sloten- en beveiligingsbranche '
Lees ook