Expositie Ruud de Wild in LP2 in Las Palmas Rotterdam, 15-20 mei 2015


Rotterdam, 20150512 -- Artipico Art Gallery (Schiedam) presenteert nog niet eerder geëxposeerd werk. De Schiedamse galerie neemt speciaal voor deze gelegenheid tijdelijk intrek in de tentoonstellingsruimte LP2, tegenover het grootste gebouw van Nederland 'De Rotterdam'.

Zaterdag 16 en zondag 17 mei is Ruud de Wild aanwezig om kunstliefhebbers te woord te staan. De schilderijen zijn te koop.

Ruud de Wild (Hilversum, 1969) schildert sinds zijn 20ste. Voornamelijk songteksten en kleurige typografie zijn kenmerkend voor zijn werk.

De Wild groeide op in een familie van drukkers en grafisch vormgevers. Hier ligt de basis van zijn voorliefde voor typografie en zijn grote kennis van kleuren en verfsoorten, hun eigenschappen en onderlinge werking. Gezegend met dit technisch inzicht en materiaalkennis is hij in staat zijn doeken, hoe gelaagd en doorwerkt ze ook zijn, een verbluffende transparantie te geven.

De Wild heeft zich ontwikkeld van radiomaker/ DJ naar internationaal gewaardeerd kunstenaar. Onlangs maakte De Wild bekend om zich volledig toe te leggen op de schilderkunst.

De expositie wordt georganiseerd in samenwerking met HMB Restaurant, nhow Hotel, Admiraliteit Dranken en AdvocateninRotterdam.nl.

Op dinsdag 19 mei wordt er in de tentoonstellingsruimte de Rotterdamse Advocatenborrel georganiseerd.

Meer informatie over data en tijden: www.artipico.com en www.facebook.com/artipico


Deel: ' Expositie Ruud de Wild in LP2 in Las Palmas Rotterdam, 15-20 mei 2015 '
Lees ook