Mojo Concerts

D orintaalse danssensatie Sultans of the Dance trok in Turkije al meer dan 600.000 bezoekers en ook Nederland is enthousiast! Vanwege de grote belangstelling voor de eerste voorstelling op zaterdag 18 mei in de Rotterdamse Ahoy' volgt een extra voorstelling op (Pinkster)zondag 19 mei. De kaartverkoop voor de extra show begint morgen.

Het Turkse antwoord op Riverdance en Lord of the Dance, is een adembenemende samensmelting van dans, folklore en special effects. Klassieke thema's, eeuwenoude culturen, legendes en folklore uit het Midden-Oosten zijn verbonden met eigentijds showgevoel en de modernste theatertechnieken.

Titanenzoon Prometheus brengt vuur en cultuur naar de aarde, maar wordt tegengewerkt door de listige aardgodin Pandora en haar leger. Ruim honderd dansers en danseressen, in 360 exotische kostuums, bewegen zich synchroon in virtuoze theaternummers of vliegen over het toneel. Op ritmische muziek en met opwindende special effects verbeelden zij de aloude strijd tussen goed en kwaad.

Sultans of the Dance
zaterdag 18 mei
zondag 19 mei - extra show!
Ahoy'- Rotterdam
aanvang: 20.00 uur
Entree: 49 en 46 (excl. servicekosten)

Bestel direct je kaarten online:
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=3113&origin=6

Deel: ' Extra voorstelling Sultans of the Dance '
Lees ook