Eyecatcher voor de kinderkamer; de hippe simply colors zitzak met naam


Soest, 20120628 -- Simply colors heeft dé oplossing voor saaie kinderkamers: de zitzak in stoelvorm is niet alleen super comfortabel maar ook een echte eyecatcher. Verkrijgbaar in zes trendy kleuren en te bedrukken met naam en/of afbeelding.

[zitzakken]
Uniek
De zitzakstoel past zich, afhankelijk van het gewicht van het kind, aan het lichaam van het kind aan en zit daarom heerlijk. Door de waterdichte stof van de buitenhoes, kan de zitzak bovendien ook buiten gebruikt worden. De vulling bestaat uit duurzame EPS parels en zitten in een aparte hoes. Veilig én handig, want daardoor kan de buitenhoes gewassen worden!

Het zitzakstoeltje staat natuurlijk niet alleen leuk in de kinderkamer, maar ook de speelhoek, woonkamer of tuin fleuren er gelijk mee op. Kinderen kunnen er heerlijk op lezen, tv kijken of gewoon lekker loungen. Doordat de zitzak te personaliseren is met naam en één van de vele afbeeldingen, is iedere zitzak uniek en daarom ook super leuk om cadeau te doen!

De zitzak in het kort: 
- Materiaal: 100% Polyester
- Afmetingen: 50 x 63 cm
- Verkrijgbaar in 6 kleuren (aqua, paars, roze, limegroen, oranje, rood)
- De vulling kan eruit gehaald worden; de hoes kan worden gewassen
- Kan met tekst en/ of afbeelding gepersonaliseerd worden 
- Vulmateriaal: hoogwaardige EPS parels
- Ook voor buiten
- Prijs: vanaf €39,95 incl. bedrukking

Over simply colors
Simply colors biedt baby- en kinderbasics die te bedrukken zijn met een eigen tekst en één van onze leuke afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind, een leuke kreet of een geheel zelf bedachte tekst.  Je hebt hierbij keuze uit vele lettertypes en bedrukkingskleuren en kunt ook de tekstgrootte helemaal zelf bepalen. De bedrukking wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht. Hierdoor dekken de kleuren ook op donkere en felgekleurde producten, behoudt de bedrukking zijn kleurechtheid en laat de bedrukking niet los, ook niet na meerdere wasbeurten. Het assortiment bestaat o.a. uit  T-shirts, polo’s, jurkjes, badjassen, slaapzakjes, interieurstickers, lunchboxen en schooltassen en wordt continu uitgebreid. Ook ideaal als (kraam)cadeautje!

[zitzakken]


Deel: ' Eyecatcher voor de kinderkamer; de hippe simply colors zitzak met naam '
Lees ook