Data Fellows voegt detectie van BO2K toe
F-Secure Anti-Virus detecteert nu de nieuwe versie van de Back Orifice back door utility.

Espoo, 12 juli 1999 -- Data Fellows, wereldleider in anti-virus- en encryptie-software, heeft vandaag aangekondigd dat het de detectie van de Back Orifice 2000 back door utility heeft toegevoegd aan F-Secure Anti-Virus.
Back Orifice (BO) kan gebruikt worden om een Windows-werkstation op afstand te besturen: er kunnen bestanden gelezen en geschreven worden, berichten kunnen verstuurd worden, de microfoon kan beluisterd worden, etc.

BO is een besturingstool voor Windows die op afstand bediend kan worden. Hij verleent buitenstaanders niet alleen toegang tot alle informatie op een Windows 95, 98 en NT computer d.m.v. een onzichtbaar server-programma dat door BO wordt geïnstalleerd, maar stelt ze tevens in staat deze informatie te veranderen.

Nadat het programma zichzelf heeft geïnstalleerd, staat de computer “open” om op afstand bestuurd te worden door gebruik te maken van Back Orifice client. Dit betekent dat iemand met kwade bedoelingen, het Windows werkstation via het Internet kan besturen, zelfs vanuit een ander land.

Over Data Fellows
Data Fellows is een van ‘s werelds toonaangevende ontwikkelaars van data security-producten. Het bedrijf ontwikkelt, vermarkt en ondersteunt geïntegreerde anti-virus-, data security- en cryptografie-softwareproducten voor bedrijfscomputernetwerken.
Data Fellows heeft hoofdkantoren in Espoo, Finland en San Jose, Californië (VS). Daarnaast heeft het vestigingen, partners, VAR’s en andere distributeuren in meer dan 80 landen over de gehele wereld.

Over TSP - The Security Provider B.V.
Alle werknemers binnen TSP - The Security Provider B.V. hebben reeds vele jaren ervaring opgedaan in de Informatie-Beveiligingsbranche. Sinds de oprichting heeft de organisatie zich volledig gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige Informatie-Beveiligingsprodukten. Verder maakt consultancy aangaande Informatie-Beveiliging een groot deel uit van de activiteiten binnen TSP. Door middel van een strategische alliantie met het software-ontwikkelbedrijf Data Fellows in Finland is TSP - The Security Provider in Nederland de leverancier van Informatie-Beveiligingsprodukten geworden.

Voor meer informatie kunt u terecht op
http://datafellows.com/v-descs/bo2k.htm of contact opnemen met:

TSP – The Security Provider B.V.
Schoenaker 10 F
6641 SZ BEUNINGEN
Tel.: 024 6770366
Fax: 024 6770161
E-mail: press@tsp.nl
Internet: http://www.tsp.nl

Deel: ' F-Secure Anti-Virus detecteert nieuwe versie Back Orifice '
Lees ook