Facility Managementcontract voor GSH


ROTTERDAM, 20060927 -- GSH heeft een driejarig Facility Management contract afgesloten met Clerical Medical Investment Group, een dochteronderneming van Halifax Bank of Scotland. Het betreft een nieuw Europees regionaal kantoorpand aan het Erasmusdomein te Maastricht, waar de werkzaamheden 1 augustus jongstleden zijn gestart. Het contract omvat vijf verdiepingen van het betreffende pand met een vloeroppervlak van 4.000 m2.

Het is het eerste volledig FM contract van GSH in deze regio, waarbij zij CMIG voorziet van alle hard en soft facilitaire services, zoals catering, schoonmaak, afvalmanagement, en beveiliging, en CMIG daarmee volledig ontzorgt. Frank Bosch, Managing Director van GSH Europe: "Steeds meer bedrijven gaan zich realiseren dat het uitbesteden van facility management een grote bijdrage kan leveren aan hun bedrijfsresultaten. Zo heeft HBOS deze uitbesteding aan ons toevertrouwd, waar we zeker trots op mogen zijn." HBOS is reeds sinds 2001 opdrachtgever van GSH in het Verenigd Koninkrijk. GSH is hierbij verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van 75 hoofdkantoren en 1.200 bankfilialen.

Philip Haigh, Head of Policy & Europe van HBOS, vertelt: "Dit contract is GSH gegund vanwege haar uitgebreide dienstverlening op het gebied FM services, waarmee ze de wensen van CMIG volledig tegemoet komen. Hoewel GSH een zeer goede relatie heeft met HBOS in het Verenigd Koninkrijk, heeft dit verder geen invloed gehad op onze beslissing. Voor ons was het belangrijk een partner in Nederland te vinden die de nodige kwaliteiten in huis heeft om onze Europese organisatie in Maastricht van dienst te zijn." HBOS is een grote Engelse financile dienstverlener, actief in consumenten en zakelijk bankieren, vermogensbeheer en verzekeren. Zij is tevens de grootste hypotheekbank van het Verenigd Koninkrijk.


Deel: ' Facility Managementcontract voor GSH '
Lees ook