Ingezonden persbericht


FALK eSOLUTIONS SELECTEERDE QUOVA GEOPOINT VOOR REGIONALE ONLINE DOELGROEPBENADERING

Lokaal gerichte advertenties op het Internet zorgen voor hogere click-through-rates en verhoogde CPMs

AMSTERDAM, (19 september 2001) - Quova, Inc., ontwikkelaar en aanbieder van Internet infrastructuur technologie is door Falk eSolutions, een Duits adserving technologie bedrijf, geselecteerd voor de herkenning van de geografische lokatie van Internetbezoekers voor zijn klanten. Falk weet te melden dat zijn klanten meer dan tevreden zijn met de mogelijkheid regionaal te adverteren op het Internet.

Quova GeoPoint is enkele maanden geleden in Falks adserving technologie, AdSolution, geïntegreerd, waardoor adverteerders via het netwerk met een tot op stadsniveau geselec-teerde doelgroep kunnen communiceren. De mogelijkheid om op regionaal niveau te banneren in 'real time', dankzij de GeoPoint service, geeft Falks adverteerders een effectievere oplossing voor hun online campagnes.

Quova's GeoPoint service biedt websites de mogelijkheid om de geografische lokatie van hun bezoekers in 'real time' te herkennen. GeoPoint garandeert de privacy van website bezoekers, omdat het geen gebruik maakt van cookies, profielen, registratie data of click-stream data om individuen te identificeren of te volgen.

"Onze adverteerders zijn overtuigd van de effectiviteit van regionale doelgroepbenadering op het Internet", zegt Thomas Falk, directeur van Falk eSolutions. "Zij hebben hun click-through-rates inmiddels drastisch zien stijgen en inkomsten zien verhogen door gebruik te maken van AdSolution in combinatie met Quova GeoPoint."

Jens Kunath, algemeen directeur van Orange Media Hamburg: "De eerste resultaten van onze klanten hebben weinig tot geen banner verspilling laten zien. Falks AdSolution stelt ons in de gelegenheid om met een hoge accuraatheid online campagnes in een bepaalde stad of regio te tonen waarvoor wij een beter rendement terugkrijgen."

"Het is algemeen bekend dat de wereld van online adverteren betere tijden dan deze heeft meegemaakt. Daarom zoeken ondernemingen in deze industrie naar nieuwe en verbeterde technologieën. De mogelijkheid om op regionaal niveau banners te tonen op het Internet wordt een steeds vaker gebruikte technologie in de nabije toekomst," zegt Mark van der Linden, European sales director van Quova Europe. "Het feit dat Orangemedia's online campagnes een groot succces zijn geweest bevestigt de waarde van lokaal adverteren op het Internet."

Over Quova

Quova, Inc., opgericht in janauri 2000, is ontwikkelaar en distributeur van Internet infrastructuur intelligentie. Quova's eerste service, GeoPoint, identificeert de geografische lokatie van Internet gebruikers in 'real-time' en kent een groot aantal toepassings-mogelijkheden voor e-businesses zoals fraudedetectie, de naleving van wet- en regelgeving, het managen van digitale auteursrechten, online marketing en het gericht aanbieden van content of commerciële informatie op websites. Met meer dan 35 toonaangevende klanten zoals Amazon.com, CNET Networks, ad2-One en AdLINK, maakt Quova 'geolocation' marktleider. Quova is een particuliere organisatie en heeft SOFTBANK Venture Capital, IDG Ventures, Nexus Group, VeriSign en Fidelity Ventures als investeerders. Quova's hoofkantoor is gevestigd in Redwood City, CA. Het Europese hoofdkantoor is gesitueerd aan de Kruislaan 419, 1098 VA, Amsterdam en is telefonisch te bereiken op 020 8884530 of e-mail naar info-eu@quova.com of bezoek onze website http://www.quova.com.

Over Falk eSolutions AG

Falk eSolutions is sinds 1998 actief in de adserving industrie. De onderneming heeft een hoofdkantoor in Moers en verdere kantoren in München en Wenen. Falks AdSolution is een Banner-Management-System dat gebruikt wordt voor de planning, coördinatie en implementatie van online advertentiecampagnes. Deze op het web gebaseerde ASP oplossing geeft vanaf elke Internetconnectie in de wereld toegang tot de adserving technologie.

De laatste technologische ontwikkelingen garanderen de beste performance en een supportservice van 24 uur per dag. In korte tijd is Falks AdSolution uitgegroeid tot een gerenommeerde adserver oplossing in de Duitse markt en wordt inmiddels door de grotere agentschappen, advertentienetwerken en e-commerce bedrijven ingezet. Wanneer u meer informatie over Falk eSolutions wilt ontvangen mail dan met info@falkag.de. Telefonisch contact kan ook via +49 2841-9 09 73-30. Of bezoek de website http://www.falkag.de.

Quova, the Quova logo and GeoPoint are service marks of Quova, Inc.

###


Media Contact:

Marijke van Hoogdalem

Quova Europe

020 8884530

vanhoogdalem@quova.com

Deel: ' Falk eSolutions kiest Quova Geopoint voor online campagne '
Lees ook