FAMILIA (Directe Democraten) reageert op Spuiforum motie Groen Links


Het omstreden cultuurpaleis in Den Haag drijft politieke partijen uit elkaar en bij elkaar in de verkiezingsstrijd

Den Haag, 20140227 -- Als het aan GroenLinks ligt, gaat er een dikke streep door de plannen voor het Spuiforum. 'Wat ons betreft is de eerste actie van de nieuwe gemeenteraad het stopzetten van het huidige Spuiforum-plan,' zegt GroenLinks-lijsttrekker Inge Vianen. 'Het college van PvdA, D66, VVD en CDA heeft de plannen voor het prestigieuze Spuiforum voor de verkiezingen nog snel even door de gemeenteraad geloodst. Daarom dient GroenLinks op 26 maart tijdens de eerste raadsvergadering na de verkiezingen een motie in om het Spuiforum-plan af te blazen.' FAMILIA (Directe Democraten) overweegt deze motie te steunen.

Verkiezingsstrijd

FAMILIA (Directe Democraten) kent de tekst van de door Groen Links aangekondigde motie op dit moment nog niet en kan daarom niet zeggen of de motie wel of niet gesteund zal worden.

'Als in de motie komt te staan dat het cultuurpaleis (SPUIFORUM) niet in het Spuikwartier komt, maar wel in het aangrenzende Wijnhavenkwartier gecombineerd met een uitgebreid congreshotel voorzien van alle faciliteiten, zou de motie wel gesteund kunnen worden.' zegt Jos Hendriks als lijsstrekker en enig kandidaat op Lijst 18.

'Het komt dan prima overeen met hetgeen wij steeds hebben bepleit in de afgelopen jaren.'

Lees verder op www.tenfun.nl .


Deel: ' FAMILIA (Directe Democraten) reageert op Spuiforum motie Groen Links '
Lees ook