FAMILIA (Directe Democraten) wil De Koningstoren in Scheveningen


Ondernemers verwachten actieve rol van Koning Willem Alexander bij consortiale projecten wereldwijd

SCHEVENINGEN, 20130430 -- Den Haag zal zich als groene wereldstad aan zee in de komende jaren verder ontwikkelen tot internationale Congres- Universiteits- en Studentenstad en zorgt aldus voor een duurzame en krachtige economische basis voor de aan zee gelegen hofstad met meer dan 500.000 inwoners. Alle Nederlanders zullen ervan profiteren als Koning Willem Alexander vanuit Den Haag zich profileert als ambassadeur van het bedrijfsleven gericht op innovatie en het bieden van kansen voor jonge creatieve ondernemers wereldwijd. Vanuit zijn werkruimte in De Koningstoren in Scheveningen zullen vele consortiale projecten begeleid worden.

Toekomstige werkplek Koning Willem Alexander en Koningin Maxima

In de komende periode tot 30 november 2013 zal de kennis van de vaderlandse geschiedenis flink worden opgefrist omdat het dan 200 jaar geleden is dat Koning Willem 1 vanuit Engeland met het schip The Warrior naar Scheveningen werd gebracht.

Alle reden dus om in deze periode te werken aan het project De Koningstoren als onderdeel van het consortiale miljardenproject voor de kust van Den Haag Scheveningen, waarin ook de plannen voor de Pier Scheveningen, het Kurhaus en het doortrekken van de boulevard als een vermomde zeewering tot aan het zwarte pad worden opgenomen.

De wijze van financiering van dit consortiale project zal voor andere projecten in binnen- en buiten-land een voorbeeld van innovatief denken zijn.

De Pier zal worden omgetoverd tot een prachtig Schiereiland - een aantrekkelijk stukje Den Haag in zee.

Lees meer over de financiering op www.dekoningstoren.nl  (Programma 2013)


Deel: ' FAMILIA (Directe Democraten) wil De Koningstoren in Scheveningen '
Lees ook