FAMILIA (Directe Democraten) wil debat SPUIFORUM - Wijnhavenkwartier


De gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 zullen in Den Haag voorafgegaan worden door een pittige strijd en debat over de omstreden plannen voor het cultuurpaleis met zuiderstrandtheater in Scheveningen.

DEN HAAG, 20140127 -- Het wandelhoofd Wilhelmina in klassieke stijl zal worden gebouwd aan het Kurhaus ter vervanging van de Pier die zo snel mogelijk zal worden gesloopt. Den Haag en Scheveningen gaan investeren in een groene wereldstad aan zee als internationale Congres-, Universiteits- en Studentenstad waarbij IUS International University for Sustainability en het TCS Fund centraal komen te staan. Zakelijk toerisme vanuit de gehele wereld brengt de stad tot bloei en geeft een impuls aan de sector van hotels, restaurants en diensten van hospitality-bedrijven. Dat vormt de kern van het verkiezingsprogramma van FAMILIA (Directe Democraten) onder leiding van Jos Hendriks.

TCS ( The Children Sustainability ) Fund

Het initiatief voor het vormen van het TCS Fund is reeds vanaf begin 2011 bekend bij de Minister van Financien. Het volgde op een jarenlange voorbereiding zoals deze te zien is op www.30miljard.nl .  

Evaluatiecommissie Hoekstra - Frijns

Inmiddels is het evaluatierapport over SNS Reaal openbaar geworden waarin wordt geconcludeerd dat De Nederlandsche Bank en het Ministerie van Financien in 2011 en 2012 maatregelen hadden moeten nemen om daarmee te voorkomen, dat de interventiewet moest worden toegepast door de Minister van Financien op 1 februari 2013 waarmee SNS Reaal werd genationaliseerd.

Lees verder op www.tenfun.nl .

Het kabinet komt binnenkort met een reactie op het evaluatierapport.

Het spreekt vanzelf dat deze reactie volop aandacht zal krijgen in het licht van de verkiezingen op 19 maart 2014.


Deel: ' FAMILIA (Directe Democraten) wil debat SPUIFORUM - Wijnhavenkwartier '
Lees ook