FAMILIA (Directe Democraten) wil KPN als dochter van EUROPOLIS N.V


De Tweede Kamer en het Kabinet kunnen direct gehoor geven aan de uitdrukkelijke oproep van de COR van KPN de overname van KPN door Carlos Slim door wetgeving onmogelijk te maken

DEN HAAG, 20130829 -- Met de actie Redt KPN en de AAA status van Nederland heeft FAMILIA (Directe Democraten) recentelijk al ondersteuning gegeven aan de bezorgdheid van de COR over KPN. Als Carlos Slim betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen van KPN in Europa, kan hij participeren in EUROPOLIS N.V. met KPN, ABNAMRO, ASR, SNS Reaal en andere bedrijven als interessante dochtervennootschappen. EUROPOLIS N.V. zal dan als beursgenoteerde moedermaatschappij en conglomeraat van veelbelovende activiteiten onder de directie van de Europese investeringsbank (EIB) voor economische groei zorgen en voor veel werkgelegenheid die gericht is op sustainable development & innovation worldwide.

Redt KPN en de AAA status van Nederland

Aan de oproep van FAMILIA (Directe Democraten) wordt in Nederland en Europa gehoor gegeven. Er ontstaat thans een zwaan-kleef-aan effect wat betreft de ondersteuning van het private initiatief The Breeding Swan - EUROPOLIS - TCS Fund zoals dat beschreven is in de PLEITNOTITIE.

De COR van KPN en de COR van ABNAMRO zien de diverse mogelijkheden en voordelen die het plan heeft.

De Tweede Kamer en het Kabinet zijn momenteel aan zet voor het bieden van wettelijke steun.

Op Prinsjesdag zal gaan blijken op welke manier uitwerking gegeven is en wordt aan EUROPOLIS N.V. als beursgenoteerde moedermaatschappij van KPN en van andere dochtervennootschappen.

In EUROPOLIS N.V. kan volop deelgenomen worden door pensioenfondsen, investeerders en door private partijen en beleggers wereldwijd.


Deel: ' FAMILIA (Directe Democraten) wil KPN als dochter van EUROPOLIS N.V '
Lees ook