Ingezonden persbericht


Familie Spektakel met Papagaaienshow in VELDHOVEN

Veldhoven - Een nieuwe TREND. Op zondag 23 februari 2003 is er in het Congrescentrum Koningshof te Veldhoven een geweldig Familie Spektakel.

Liefst 250 standhouders zullen op een enorme Braderie en Koopjesmarkt de vele bezoekers verrassen met een rijk en gevarieerd aanbod van nieuwe spullen, voor hem en voor haar.

Er is van alles te vinden voor in en om het huis, voor jezelf of je auto, fiets of noem maar op: het is er allemaal op deze Braderie en Koopjesmarkt. Een kleine greep: Haarmode- sieraden, houtsnijwerk, vele hobby artikelen, kleding, speelgoed, voetbalsport artikelen, schoenen , bloemen, kunstof beelden, Oosterse artikelen, glas en kristal, woondecoratie, piercing, bruidsmode, meubels en nog veel en veel meer.

Verder is er in de hal leuk kinderamusement en live muziek. Speciaal voor deze Braderie komt Salvador met zijn Papagaaienshow. Daar is bv. COCO, de best sprekende papagaai van Nederland en winnaar van de Gouden Vogel Televisie Competitie Kopspijkers.

Coco praat, lacht, zingt, fluit etc. etc., alles in opdracht van zijn baasje. Komt dat zien!!

Tevens kan men voor een hapje en een drankje terecht op een enorm sfeervol terras.

Deze Braderie en Koopjesmarkt en Papagaaienshow in het Congrescentrum Koningshof te Veldhoven is geopend van 10-17 uur. De toegang bedraagt Euro: 2,50 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is eveneens gratis.

Voor meer info kunt u kijken op SBS6 text pagina 650.

Of https://www.vlooienmarkten.nl

Inlichtingen: Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483. of info@uitgaanskrant.nl Site : https://www.uitgaanskrant.nl
---


---
Beleefd verzoek :

Geachte Redactie,
Gezien het bijzonder interessante karakter van dit evenement, vraag ik u vriendelijk enige aandacht aan bovenstaand persbericht te willen besteden, waarvoor bij voorbaat mijn hartelijke dank.
IN een BIJLAGE kan ik U ook nog de bijgevoegde foto toesturen.

Met vriendelijke groeten Eric van Aerle
Organisatieburo van Aerle bv
Hortsedijk 1
5708 HA HELMOND
tel: 0492-525483
fax:0492-541660
simi@betuwe.net

Deel: ' Familie Spektakel met Papagaaienshow in Veldhoven '
Lees ook