MyHeritage.com brengt Familiegeschiedenis aan de man met de Gratis Family Tree Builder 5.0

LONDON & TEL AVIV, Israel--(BUSINESS WIRE)-- 20101201 --

MyHeritage.com, het grootste familienetwerk van vandaag kondigt de lancering van Family Tree Builder 5.0 aan, de meest geavanceerde gebruiksvriendelijke kostenloze genealogische software in de wereld. Family Tree Builder 5.0 maakt het onderzoeken, opmaken, printen en delen van stambomen gemakkelijker dan ooit. De nieuwe 'Takenlijst' en de unieke 'Stamboom Consistentie Checker' zijn één van de handige gereedschappen voor genealogen, terwijl de nieuwe volledig aanpasbare stamboomdiagrammen en professionele posterprints een geweldige manier vormen voor families om hun heden en verleden in kaart te brengen. Met de verbeterde privacy instellingen geeft Family Tree Builder 5.0 gebruikers tevens meer flexibiliteit en veiligheid om hun familieageschiedenis te delen.

Family Tree Builder 5.0 - Beautiful charts and posters (Photo: Business Wire)

Family Tree Builder 5.0 - Beautiful charts and posters (Photo: Business Wire)

Liefhebbers van familiegeschiedenis en genealogen over de hele wereld gebruiken Family Tree Builder om verloren gewaande familieleden te vinden, hun afkomst te ontdekken en te etaleren. Populaire kostenloze functionaliteiten, zoals de Smart Matches™ en Gezichtsherkenning Technologie versterken de gebruiker zijn mogelijkheden uitdagingen in het stamboomonderzoek op een leuke en innovatieve manier te overwinnen. Family Tree Builder gebruikers kunnen hun data synchroniseren in een besloten online familiesite op MyHeritage.com. Familiesites zijn een ideaal platform voor families om hun erfgoed te delen en in contact te blijven met elkaar door het delen van foto's, het plannen van evenementen en andere sociale netwerk activiteiten.

“Wij zien een massale groei van mensen die gepassioneerd bezig zijn met het ontdekken van hun afkomst”, zei Gilad Japhet, Oprichter en CEO van MyHeritage.com. “Onze nieuw gelanceerde Family Tree Builder 5.0 software is een ideaal gezelschap in de zoektocht naar het familieverleden. Gebruiksvriendelijk, vol met innovatieve functionaliteiten en geheel gratis, het transformeert familiegeschiedenis in een hobby dat toegankelijk en te genieten is voor iedereen.”.

De nieuwe Family Tree Builder 5.0, welke gratis te downloaden is op www.myheritage.com/family-tree-builder biedt diverse manieren aan om familiegeschiedenis te organiseren, documenteren en te etaleren. De grootste nieuwe functionaliteiten omvatten:

  • Takenlijst: Een nieuwe nieuwe functionaliteit welke het organiseren en het uitvoeren van onderzoek stukken efficienter maakt. Gebruikers kunnen taken invoeren die gedaan moeten worden en deze koppelen aan personen en locaties. Daarbij kunnen gebruikers de volgende actiepunten oragniseren in het stamboomonderzoek en de juiste prioriteiten aangeven. Het vinden van alle taken omtrent een bepaalde persoon of locatie behoort tevens tot de mogelijkheden.
  • Stamboom consistentie checker: Een unieke en gratis module welke helpt bij het opsporen van fouten in de stamboom. Het controleert automatisch op 40 diverse fouten en inconsistente data. Deze functie blinkt uit in het opsporen van onmogelijke gebeurtenissen – bijvoorbeeld als een datum in een plaatsveld is ingevoerd of als iemand in een foto van voor zijn geboorte is gemarkeerd zal de module de gebruiker deze laten zien hoe zij deze kan oplossen.
  • Verbeterde privacy instellingen: Een centrale plaats voor het controleren van de privacy instellingen. Gebruikers kunnen nu specifieke informatie (als namen, feiten en notities) van familieleden afschermen en voorkomen dat deze data wordt gepubliceerd op familiesites of uitsluiten van stamboomdiagrammen.
  • Nieuwe stamboomdiagrammen: In enkele muisklikken kunnen gebruikers prachtige stamboomdiagrammen gratis aanmaken d.m.v. Een gebruiksvriendelijke diagram wizard. Met tal van verschillende diagramtypes (zie voorbeeld), 18 voorgedefiniëerde diagramstijlen (zie voorbeeld) en een breed aanbod aan kaderstijlen, lijsten, achtegrondafbeeldingen, decoratie, kleuren en lettertypen kunnen gebruikers genieten van allerlei combinaties om hun stamboomdiagram te personaliseren. Diagrammen kunnen opgeslagen worden in PDF formaat welke het thuis printen en delen met anderen gemakkelijker maakt.
  • Stamboomposters: Met een wereldwijde verzending kunnen gebruikers nu een poster op maakt bestellen van elke stamboomdiagram die zij maar wensen. Ze kunnen het naar huis laten verzenden of naar als geschenk naar een familielid. De tarieven zijn vanaf slechts € 15 per poster.
  • Zelfgemaakte Rapporten: Gebruikers kunnen specifieke data van een bepaald onderzoek (zoals een huwelijk of reis) kopiëren en naar Excel exporteren, de data kan naar wens worden gesorteerd bv. Op regio, emailadres, personen of personen de familie reünie hebben bijgewoond.
  • DNA markers: Gebruiks kunnen de resultaten verkregen uit genealogische DNA tester versleuteld invoeren of vanuit het systeem doorgeleid worden naar 10 bedrijven gespecialiseerd in DNA onderzoek.
  • Én nog tal van andere verbeteringen.

Over MyHeritage.com

MyHeritage.com is het meest populaire familienetwerk online. Miljoenen families wereldwijd genieten van een besloten omgeving waar zij in contact kunnen blijven met hun familie. De Smart-Matchingtechnologie van MyHeritage.com versterkt de gebruiker op een spannende en innovatieve wijze om familieleden te vinden en familiegeschiedenis te ontdekken. Met alle familiegegevens bewaard in een veilige omgeving is MyHeritage.com dè ideale plek om familiefoto's te delen en speciale familiemomenten te vieren en bewaren. Met 36 talen, 650 miljoen profielen en 16 miljoen stambomen voedt MyHeritage.com familierelaties en herenigt zij families wereldwijd. Voor meer informatie gaat u naar www.myheritage.com of naar www.myheritage.com/family-tree-builder.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6529910〈=nl

CONTACT:
Denie Kasan, Country Manager the Netherlands for MyHeritage.com
Email: denie@myheritage.com

+31 6 156 17 365

Deel: ' Familiegeschiedenis voor iedereen met Family Tree Builder 5.0 '
Lees ook