FashionMania lanceert nieuwe site


Exclusieve maar betaalbare fast fashion

UTRECHT, 20110926 -- FashionMania, de modeonderneming van de zusjes Laura en Simona Kaaijk, lanceert vandaag een nieuwe webshop. FashionMania.nl is uitgebreid met nieuwe collecties, een breder assortiment en extra features. Laura Kaaijk: "FashionMania heeft nu nóg meer een fashion uitstraling terwijl we het karakter van 'betaalbare aanbieder' behouden. We hebben nieuwe merken en productcategorieën, daarnaast zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met dagaanbiedingensite Winqels.nl."

Modeverslaafden


FashionMania is bij een groeiende kring van vaste klanten bekend als dé online shop voor fashion addicts. "Met een snel wisselende collectie van betaalbare items kun je je garderobe doorlopend updaten. Zonder dat je bankrekening onder je kooplust lijdt", aldus Simona Kaaijk. Via Winqels.nl vinden FashionMania fans vanaf oktober elke dag een interessante aanbieding.


Kwaliteit in plaats van kwantiteit

De zusjes gaan traditiegetrouw een paar keer per jaar naar Italië om de leukste artikelen te vinden. Laura: "Zo kunnen we een assortiment voeren dat bestaat uit een mix van bekende merken uit het middensegment en exclusievere Italiaanse merken, die we selecteren op kwaliteit en betaalbaarheid." Bij FashionMania vind je basics van een onverwoestbare kwaliteit, Italiaanse stijlklassiekers zoals leren jasjes en een voordelig 5- en 10- euro hoekje dat je zonder schuldgevoel elke dag kunt bezoeken. Simona: "Ons concept, de combinatie van een uniek assortiment tegen aantrekkelijke prijzen, slaat aan. We kopen van ieder item een beperkt aantal exemplaren in, zodat je niet heel modeminnend Nederland in jouw fashion find tegen komt. Dat het werkt, blijkt wel uit het feit dat onze omzet in een jaar is verdubbeld. Met de vernieuwde webshop kunnen we deze ontwikkeling voortzetten."


Over FashionMania

FashionMania is begin 2009 opgericht door Laura (26) en Simona (33) Kaaijk. De webshop voert kleding, accessoires en schoenen van merken als Donchoo, SAPP en Marina Grey. Van elke bestelling doneert FashionMania 1 euro aan de Blijf Groep. De opbrengsten hiervan komen geheel ten goede aan moeders en hun kinderen in Blijf Van Mijn Lijf huizen. FashionMania is gevestigd in Utrecht.


Deel: ' FashionMania lanceert nieuwe site '
Lees ook