FC Twente

1999-12-04

Nuttige overwinning in Maastricht

Na de overwinningen van vorige week zaterdag en afgelopen woensdag in het eigen Arke-stadion, heeft FC Twente vanavond ook de uitwedstrijd tegen MVV in winst weten om te zetten.

In een matige wedstrijd pakte FC Twente eigenlijk een eenvoudige winst. De verdediging heerste de gehele wedstrijd weer sterk met opnieuw Spira Grujic als uitblinker. Vermeldenswaardig is dat Sander Boschker al drie wedstrijden de gang naar het net niet heeft hoeven te maken.

Het verweer van MVV was vanavond te tam om aanspraak te kunnen maken op één of meerdere punten. Vooral het gemis van goede aanvallers brak de Limburgse ploeg op. Bij Twente heeft men dit probleem niet. Topscorer Jan Vennegoor of Hesselink scoorde zijn negende competitie-treffer, terwijl invaller Andy van der Meyde het duel vlak voor het einde besliste.

Minpunt in de winstpartij van Twente was de rode kaart voor Erik ten Hag, na zijn tweede gele kaart. Hierdoor zal deze verdedigende middenvelder aanstaande zondag ontbreken in de thuiswedstrijd tegen Ajax.

wedstrijdverslag volgt.

Zoekwoorden:

Deel: ' FC Twente wint uitwedstrijd tegen MVV '
Lees ook