30 november 1999 21:50

Utrecht, 30 november 1999

FC Utrecht opent internetwinkel voor supporters

FC Utrecht is in samenwerking met haar merchandisingpartner The Badge Company uit Woerden een internetwinkel gestart. Deze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar onder de naam www.fcutrecht.fanshop.com en biedt de gehele FC Utrecht merchandising collectie van Reebok tot aan alle Badge producten.

Ad Verdonk, commercieel manager van de FC Utrecht en verantwoordelijk voor de merchandising activiteiten: De vraag naar FC Utrecht producten stijgt de laatste jaren enorm en niet alleen in de stad maar ook daar buiten. Om aan die behoefte te kunnen voldoen zijn wij bezig met uitbreiding van onze distributie o.a. dus deze nieuwe unieke FC Utrecht internetshop. Frappant was dat de allereerste order, nog voor de winkel officieel geopend was, uit Canada kwam. Een man wiens ouders uit Utrecht kwamen en daarom perse een FC Utrecht shirt wou hebben. Met de introductie van deze winkel kunnen wij nu ook deze mensen bedienen.

Roland Heerkens, directeur van The Badge Company: Wij zijn er lang mee bezig geweest, maar nu staat er ook een schitterende FC Utrecht winkel. Met natuurlijk voor de supporters grote voordelen. Zo kunnen ze zich o.a. abonneren op informatie over de allernieuwste FC Utrecht producten welke ze geheel gratis naar hun e-mail adres krijgen gemaild. Zo krijgen ze als eerste het nieuwe wedstrijdshirt te zien en kunnen ze al maanden van tevoren inschrijven voor een aankoop, met alle voordelen vandien. Ter ondersteuning van de traditionele verkoop via de winkels zullen de adresgegevens van die winkels eveneens op de FC Utrecht site te zien zijn waardoor iedereen op zijn fiets kan springen en het product in een van onze 35 FC Fanshops kan halen, aldus Heerkens.

A.J. van Santbrink directeur algemene zaken stelt: Wij streven er naar dat niet alleen de stad Utrecht maar de gehele provincie achter de FC gaat staan. Dan is een goede distributie van FC Utrecht producten belangrijk aangezien deze mede het FC Utrecht gevoel dienen uit te dragen. Ook met de merchandising zijn wij op de goede weg nu je meer en meer Utrecht producten in de stad en op de scholen ziet. E-commerce zal in de FC Utrecht toekomst steeds belangrijker worden. Met de www.fcutrecht.fanshop.com site is een grote stap in de goede richting gezet, aldus van Santbrink.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

STICHTING FC UTRECHT A.J. van Santbrink Herculesplein 331 3584 AA UTRECHT Tel.: 030-2512521 Fax: 030-2540374

Laatst bijgewerkt: 03-December-1999

Deel: ' FC Utrecht opent internetwinkel voor supporters '
Lees ook