21 Mrt

FC Utrecht wint van NAC

Dat NAC niet al in de 1e helft op achterstand dankte de ploeg van oud Utrecht trainer Spelbos vooral aan de ooit door FC Utrecht begeerde goalie Karelse.

Coach Wotte liet vandaag een wat alternatievere opstelling spelen. Zo starten ondermeer Patrick Zwaanswijk en Dennis Scharrenburg in de basis. Zwaanswijk, wie in 1e instantie mocht vertrekken maar alsnog een 2 jarig contract kreeg voorgeschoteld en deze ook ondertekende, speelde een goede wedstrijd in het centrum van de verdediging samen met Henny van Schoonhoven.

FC Utrecht speelde een goede 1e helft maar keer op keer wist Karelse zijn doel goed schoon te houden. Spelbos zal het in de rust flink hebben laten donderen in de kleedkamer van NAC dat wat feller uit de startblokken wist te komen dan het ietwat terug gevallen FC Utrecht. Toch was het FC Utrecht in de vorm van Patrick Zwaanswijk die uiteindelijk de 1-0 wist te maken. Niet lang daarna passeerde Dirkie Kuyt ook Karelse. FC Utrecht begon toen weer te geloven in de eigen kracht en begon weer veel feller te spelen. Helaas voor FC Utrecht werd de 3-0 afgefloten wegens buitenspel.

FC Utrecht won verdiend en NAC blijft helaas nog even in de hoek waar de klappen vallen.

Zoekwoorden:

Deel: ' FC Utrecht wint van NAC '
Lees ook