'Feest aan Tafel' op 20-ste editie Sfeerbeurs


Grote Kerk Naarden - 12 t/m 15 november 2015

NAARDEN-VESTING, 20150715 -- Dit najaar is het 20 jaar geleden dat La Table sfeerbeurs voor de eerste keer in Naarden-Vesting gehouden werd. Om dit te vieren staat La Table sfeerbeurs dit jaar in het teken van Feest aan Tafel. La Table sfeerbeurs Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom bezoekers die ieder jaar weer deze lifestylebeurs met een gemoedelijke sfeer bezoeken.

Feest aan Tafel
Het is dit jaar feest bij La Table!  Een feestelijk gedekte tafel, een feestelijke Kersttafel,  een feestelijke verjaardag tafel, een feest om aan tafel te zitten, een feest om met elkaar te zijn en speciale gelegenheden te vieren! Dat is op zich al een Feest! Samen aan een feestelijk gedekte tafel genieten van een mooi servies, tafelzilver, sfeervolle kandelaars, wijnen en de heerlijkste delicatessen met mooie kunst om je heen in een sfeervol gedecoreerd huis.

La Table sfeerbeurs 2015 brengt het allemaal samen in de imposante Grote Kerk Naarden midden in de Vestingstad! De nadruk tijdens deze 20-de beurseditie ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, serviezen, interieur, kunst en exclusieve woonaccessoires. Er is ook zeker aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. www.latable.nl

Feestelijk programma
Er zijn dagelijks uiteenlopende lezingen & workshops van o.a. gerenommeerde groendecorateurs zoals Fernande Hora Siccama , daarnaast kookdemonstraties, EETetiquette advies,  Interieur– en kleuradvies, verschillende  proeverijen van wijnen en delicatessen en nog veel meer….. Dit allemaal dagelijks in het La Table Lezingentheater.

Om het feest helemaal compleet te maken is er voor iedere La Table sfeerbeurs bezoeker een feestelijk glaasje bubbles.

Moeder – Dochterdag op vrijdag 13 november
De vrijdag van La Table sfeerbeurs is gereserveerd voor de Moeder-Dochterdag. Op deze dag kunnen moeder én dochter gezamenlijk La Table sfeerbeurs bezoeken voor de prijs van één . (Samen voor € 15,-- i.p.v. € 30,--, alleen geldig op vrijdag 13 november)

Delicatessenplein
Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney’s , mediterrane lekkernijen, bijzondere thee soorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completteren het gevarieerde aanbod.

Een dagje in ‘t Gooi.
Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerst voorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een Hight Tea of een lunch- en diner arrangement bij Arsenaal Restaurants op loopafstand van de Grote Kerk.

Wat, Waar en Wanneer
Locatie:              Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting
Data:                  Donderdag 12 t/m Zondag 15 november 2015
Openingstijden:  Donderdag van 10 – 18 uur. Vrijdag van 10 – 21.30 uur.
                           Zaterdag en Zondag van 11 - 18 uur
Entreeprijs:         € 12,50 per persoon bij online voorverkoop en 
                           middels digitale kortingsbon of kortingskaart.
                           € 15,-- aan de kassa.  Kinderen tot 14 jaar gratis.
Parkeren:           Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice.
Internet:              www.latable.nl

Johan D Rissik
Deel: ' 'Feest aan Tafel' op 20-ste editie Sfeerbeurs in Naarden '
Lees ook