Gemeente Dalfsen

05-07-2001

8 SEPTEMBER: DALFSEN WERELDGEMEENTE!

DALFSEN - Op zaterdag 8 september is Dalfsen 'Wereldgemeente'. Rond dit thema is er op deze dag van alles te zien en te doen in en om het gemeentehuis van Dalfsen. In nauwe samenwerking met de Handelsvereniging Dalfsen wordt er gewerkt aan een programma met onder andere zang en dans van binnen en buiten de landsgrenzen. Dit zal de rode draad van alle activiteiten vormen.

De gemeente Dalfsen houdt 8 september een Open Dag voor haar inwoners en andere belangstellenden tussen 10.00 en 16.00 uur. Naast een presentatie van de nieuwe organisatie zullen diverse organisaties acte de presence geven in het raadhuis en krijgen inwoners ruimschoots de gelegenheid om in gesprek te treden met hun gekozen volksvertegenwoordigers.
Ook de brandweer zal zich uitgebreid presenteren op de Open Dag. Verder kunnen er ritjes gemaakt worden met een paardentram, waarvan de pk's geleverd worden door de gemeentetractor en zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. In de Prinsenstraat en omgeving spelen de winkeliers uitgebreid in op het thema 'Dalfsen Wereldgemeente'. Op 8 september viert ook Scouting Dalfsen haar 10-jarig jubileum en is het bovendien Landelijke Monumentendag. Vechtdal FM zendt op 8 september de hele dag rechtstreeks uit vanuit Dalfsen.

Deel: ' Feest in Dalfsen wereldgemeente '
Lees ook