Gemeente Gent

S c h e l d e k a a i v i e r t f e e s t

Uiteindelijk is het zover. De Stedelijke Buurtwerking Sas- en Bassijnwijk in Gentbrugge heeft haar intrek genomen in een nieuwe lokatie. Dat de huisvesting in de Kerkstraat maar een voorlopige oplossing was, wist men van bij de aanvang. Maar jammer genoeg zijn de nieuwe gebouwen aan de Scheldekaai nog niet klaar en kan er gelukkig worden gerekend op de gastvrijheid van het Centrum voor Jeugdwelzijnswerk.

Men laat deze verhuizing echter niet zomaar voorbijgaan. De officiële opening van zaterdag 27 november wordt door de Buurtwerking aangegrepen om er een spetterend feest van te maken. Na een openingsspeech van de schepen van Sociale Zaken om 14.30 uur wordt het publiek verwend met een hapje en een drankje en vanaf 15.30 uur kan iedereen genieten van een wervelend optreden van de coverzanger Denwood Unplugged.

Ook de andere "huisgenoten" maken van deze gelegenheid gebruik om hun deuren wagenwijd open te zetten. Zo zullen de Stedelijke Jeugdwerking en vzw Sjalom voor kinderanimatie zorgen, de vzw AYTM presenteert een expositie van Oost-Vlaamse kunstenaars en er zullen ook infostands zijn van onder andere het Lokaal Integratiecentrum, het Jeugdwerknet en showband Alpason.

Het loont dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen. Iedereen is welkom op zaterdag 27 november vanaf 14 uur aan de Scheldekaai 42, 9050 Gentbruggge.

Informatie

Stedelijke Buurtwerking Gentbrugge, Scheldekaai 42, 9050 Gentbrugge, tel. (09)231 10 05, fax (09)231 93 90.

Deel: ' Feest op buurtcentrum aan Scheldekaai in Gentbrugge '
Lees ook