Persbericht
EEN KICK BIJ VAN KIKKEN
 
Zaterdag 9 januari zal de feestband VAN KIKKEN voor de allereerste keer Hoogeveen aandoen. VAN KIKKEN is een bluesy-rock-&-roll band, die onder de naam 'Nederbluesband ECHT' al jaren zeer succesvol aan de weg timmerde in ons kikkerlandje.
Enkele jaren geleden viel deze band, na 10 jaar optreden en 2 CD's, door allerlei personele zaken uit elkaar, maar zanger Ton Van Keeken pakte na een jaar van voorbe-reiding en nieuwe songs schrijven, in '95 de draad weer op en hervormeerde de band, aanvankelijk onder de naam VAN KEEKEN, waar mee hij door Nederland een 'Recht voor je raap'-toer inzette, die resulteerde in de CD 'Die leegte in m'n kop'.
Sinds kort heeft Ton de naam van de band verandert in VAN KIKKEN en in die hoedanigheid komt de band op 9 januari naar Hoogeveen om een daverend concert te geven.
Een avond vol met feest, blues, pret, rock & roll, poezie, en allerlei andere vormen van vermaak, waar in Ton 'recht voor z'n raap' allerlei dagelijkse problemen en 'dingen van het leven' op een komische manier, serieus aan de kaak zal stellen.
Natuurlijk is dit alles verweven in z'n 'recht-toe-recht-aan' BLUESY-ROCK & ROLL muziek. Songs in je moers-taal, dus lekker verstaanbaar. Ook is VAN KIKKEN in blijde verwachting van een nieuwe CD, waarvan je op
9 januari in Hoogeveen al diverse voorproefjes 'live' kunt gaan bewonderen.

Deze jongste geluidsdrager zal het licht gaan zien omstreeks Mei 1999. Dit concert vindt plaats in Het Podium aan de Schutstraat nr. 43. De toegang bedraagt slechts F 10,- en het concert begint om 21:00 uur.

Informatie en/of reserveren op tel: 0528 273814 of e-mail hoseasix@hotmail.com

 

Deel: ' Feestband Van Kikken bezoekt Hoogeveen '
Lees ook