Ingezonden persbericht


Feestelijke opening nieuw pand Worktrans Uitzendbureau.

Na maanden lang verbouwen van het voormalige Gebr. Walter pand in De Koog neemt zaterdag 21 juli Worktrans Uitzendbureau officieel intrek in haar nieuwe kantoor. Het spectaculaire openingsfeest zal van 10.00 tot 17.00 uur worden gehouden. Worktrans is landelijk gespecialiseerd in uitzendpersoneel in de logistiek en transport sector. Ook voor de gratis chauffeursopleiding kunnen geïnteresseerden bij Worktrans terecht.

Genodigden en andere geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om zelf een rit te maken of om mee te rijden met een MACK ShowTruck. Country band Triple B zal samen met in-line dancers een goed optreden verzorgen. Ook aan versnaperingen in typisch Amerikaanse stijl zullen op onze opening niet ontbreken. Mocht u zich willen uitleven op een rodeo stier dan is dit uw moment. En kinderen kunnen lekker springen op een groot luchtkussen.

Als klap op de vuurpijl zullen om ± 14.00 uur de VIPS BIG BROTHER Koos & BIG BROTHER Hieke voor de officiële opening het lint doorknippen. Koos is zelf ook vrachtwagenchauffeur. Hij weet precies wat de uitzendkrachten en opdrachtgevers van Worktrans meemaken. Daarom is hij als VIP de aangewezen persoon is om ons nieuwe pand te openen, zo vindt Wim Jonk. En natuurlijk vinden de meeste chauffeurs het erg leuk om Hieke in het echt te ontmoeten. Want Hieke kennen onze uitzendkrachten ongetwijfeld van één van de midden pagina's van een kleurrijk wereld bekend blad.

De opening is voor Wim en Philip Jonk een mijlpaal in hun korte ondernemersbestaan. En hebben de opening aangegrepen om er voor uitzendkrachten en opdrachtgevers een geweldig mooie dag van te maken. Vandaar dat het feest ook echt in een truckers sfeer plaats vindt.

De feestelijke dag krijgt een bijzonder tintje omdat Worktrans Uitzendbureau haar genodigden vraagt een donatie te doen aan Stichting Doe een Wens, in plaats van een cadeau voor Worktrans. Deze stichting staat voor het vervullen van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in de leeftijd van drie tot achttien jaar. Worktrans Uitzendbureau heeft hiervoor een goede doel rekening geopend 12.34.56.677.

Einde persbericht

Informatie:
Patricia M. Aarts of Wim Jonk
t 0299-66 01 88
f 0299-47 48 27

Deel: ' Feestelijke heropening Worktrans Uitzendbureau in De Koog '
Lees ook