Gemeente Den Haag


17 maart 1999

Feestelijke openingsmanifestatie Ouderenjaar

Op donderdag 1 april a.s. om 14.00 uur opent de wethouder van Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie Jetta Klijnsma, de feestelijke manifestatie voor het Ouderenjaar 1999. De manifestatie bestaat uit een muzikaal programma onder de titel "Ouderenjaar muzikaal omlijst" en vindt plaats in de Prins Willem-Alexanderzaal van het Nederlands Congres Centrum in Den Haag. De organisatie is in handen van de Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn van de Gemeente Den Haag in samenwerking met de Stedelijke Ouderen Commissie en de HTM.

Dat Den Haag het internationale jaar van de ouderen niet zomaar voorbij laat gaan blijkt uit het feit dat het concert "Ouderenjaar muzikaal omlijst" gratis toegankelijk is voor alle Haagse ouderen. Het concert begint om 14.00 uur en zal rond 16.30 uur eindigen.

Op het programma staan optredens van onder andere:

- De Hofstad Operette

- Seke: muziek en dans o.l.v. Andr Mosis

- demonstratie ballroom- en Latin-Americandans o.l.v. dansschool Van der Meulen/Wesseling

- Indiase dansgroep Sitra Bonoo

De presentatie is in handen van Hans Pars.

GRATIS entreekaarten zijn tot 26 maart a.s. te bestellen via de HTM-consumentenlijn: tel. (070) 384 86 66. Op aanvraag zijn GRATIS ook vervoersbewijzen beschikbaar en kunnen via dit telefoonnummer taxibussen worden aangevraagd.

Uitnodiging: U bent van harte welkom om deze feestelijke manifestatie "Ouderenjaar muzikaal omlijst" op donderdag 1 april a.s. vanaf 14.00 uur in de Prins Willem Alexanderzaal van het Nederlands Congresgebouw, Chuchillplein 10, Den Haag bij te wonen.

Deel: ' Feestelijke openingsmanifestatie Ouderenjaar '
Lees ook