Ingezonden persbericht


Feestelijke voorjaarsvakantie in Museum Speelklok
Konijn is jarig!

Utrecht, 9 februari 2012 - Konijn uit de Kool viert in de voorjaarsvakantie zijn 107e verjaardag in Museum Speelklok. En omdat zijn vriendjes uit het museum dit zo bijzonder vinden, vieren ze de hele vakantie feest! Kom je ook? In korte voorstellingen van ongeveer 20 minuten komen bijzondere, grappige en ontroerende automaten tot leven die vanwege hun grote kwetsbaarheid zelden kunnen worden gespeeld.

In het automatentheater van Museum Speelklok wordt in de voorjaarsvakantie ter gelegenheid van Konijn's verjaardag feest gevierd. En er komen - naast Konijn uit de Kool - ook andere automaten uit de museumcollectie op bezoek die allemaal een spectaculair kunstje laten zien. Vincent van Gogh zal bijvoorbeeld speciaal voor Konijn nogmaals zijn Zonnebloemen schilderen, Pierrot schrijft in de maneschijn een mooi gedichtje voor Konijn en er wordt gegoocheld en muziek gemaakt. Er is zelfs worteltjestaart in het museumcafé!

Data: ma 20 t/m zo 26 februari 2012
Tijden: Aanvang om 11.30, 12.30 en 13.30 uur
Duur: ± 20 minuten
Leeftijd: 4+
U wordt verzocht 10 minuten voor de voorstelling te verzamelen in het museumcafé - reserveren is niet mogelijk - de voorstelling is met entreebewijs van het museum toegankelijk Museum Speelklok - Steenweg 6 - www.museumspeelklok.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Feestelijke voorjaarsvakantie in Museum Speelklok '
Lees ook